hakrist Skrevet 7. april 2011 Del Skrevet 7. april 2011 (endret) Right, jeg har glubla litt i det siste over de mystiske temperaturanvivelsene du finner på mat. Du vet - stekes på middels sterk varme i 4 minutter. Men hvor varmt er egentlig middels sterk varme? Jeg har prøv å komme opp med en forklaring, men blir ikke helt enig med meg selv. Likevel, her er en teori jeg har. De fleste stekeplater har i dag en nummerering fra 1-6. Så hvis jeg tar de tallene og fordeler så ender jeg opp med noe slik: 6 - Sterk varme 5 - Middels sterk varme 4 - Varm 3 - Middels varm 2 - Middels svak varme 1 - Svak varme Vel, dere skjønner tegninga. Problemet er bare at jeg ikke blir helt enig med med meg selv i graderinga. Noen som har noen forslag? (Og ja det er sikkert forskjell i effekt /temperatur fra komfyr til komfyr, men se bortifra det for nå.) Endret 7. april 2011 av hakrist Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 7. april 2011 Del Skrevet 7. april 2011 Er nok ingen kode for det. Det er rett og slett noe du må lære deg og ta på feeling. Lenke til kommentar
hakrist Skrevet 8. april 2011 Forfatter Del Skrevet 8. april 2011 Er nok ingen kode for det. Det er rett og slett noe du må lære deg og ta på feeling. Spiller ingen rolle. La oss lage en kode. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå