Gå til innhold

Middels svak varme


Anbefalte innlegg

Right, jeg har glubla litt i det siste over de mystiske temperaturanvivelsene du finner på mat. Du vet - stekes på middels sterk varme i 4 minutter. Men hvor varmt er egentlig middels sterk varme?

 

Jeg har prøv å komme opp med en forklaring, men blir ikke helt enig med meg selv. Likevel, her er en teori jeg har. De fleste stekeplater har i dag en nummerering fra 1-6. Så hvis jeg tar de tallene og fordeler så ender jeg opp med noe slik:

 

6 - Sterk varme

5 - Middels sterk varme

4 - Varm

3 - Middels varm

2 - Middels svak varme

1 - Svak varme

 

Vel, dere skjønner tegninga. Problemet er bare at jeg ikke blir helt enig med med meg selv i graderinga.

Noen som har noen forslag?

 

(Og ja det er sikkert forskjell i effekt /temperatur fra komfyr til komfyr, men se bortifra det for nå.)

Endret av hakrist
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...