Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jeg har lyst til å dele noe med dere...


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må si at dette gjorde null inntrykk på meg. Mulig jeg bare er en bitter/kynisk person, men det skal mer til enn én fyr som ikke forlater konen sin etter en ulykke før jeg får håp i menneskene igjen. "What are words if you don't mean them when you say them?" Virkelig?

 

Ellers synes jeg han hadde en god stemme :)

Lenke til kommentar

Hun var pen og en utrolig søt jente, så det er forferdelig trist å se hvordan ting har blitt etter ulykken.

 

Så dersom hun hadde vært stygg så hadde det ikke vært så ille?

I dine øyne, ble vel setningen rart formulert, men likevel var det litt unødvendig å kverulere på det. Jo, uavhengig av hvordan en person ser ut, så er det alltid trist når slikt skjer, og jeg har ikke påstått noe annet heller.

 

må si at jeg ble ganske rørt,fikk gåsehud av sangen, det bruker jeg å få når sanger gir bra inntrykk, min nye favoritt sang(Y) takk, frk snasen:)

Ntåå. Flott å høre at gutter også kan være litt følsomme også, hehe. Neida, bare fleiper. Sangen er ganske fin, og historien er veldig rørende, ja! Fikk selv gåsehud og tårene rant.

Endret av Frk. Snasen
Lenke til kommentar

Skulle vært stynn av gryn så hadde jeg donert, pga det motet og styrken han viser for henne, det er sikkert ikke noe enkelt å se den du elsker har det sånn, ja jeg er følsom, ikke overfølsom, men er stolt av d FTW! sånne saker får man til å tenke seg over å ikke ta ting for gitt, min eks dumpet meg pga jeg er deprimert, men det er ikke noe sammenlignet det dem går igjennom!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er slike menn vi vil ha, og virkelig setter stor pris på

 

Alle vet at det ikke er sant.

Det er det kvinner SIER. De vil ha "en snill gutt med et godt hjerte, som elsker de"..

 

Dessverre er det ikke virkeligheten. Kvinner vil ha en drittsekk som hundser med de, som knuller venninna deres bare fordi han har lyst og hun er villig, en fyr som bare tenker på seg selv, og behandler de som dritt. Dette gir de et inntrykk av at han har "selvtillitt" og er "attraktiv"/"populær".

 

Han halvfeite fyren med krøllehåret i videoen der har i realiteten null sjans, vel - nå er han jo kjendis så da er han jo vært å jakte på for disse kjendiskåte damene da...

 

Sorry, men sånn er det. Damer vil ha drittsekker.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Vil tro denne karen stort sett har et finansielt motiv bak dette her; her kan han tjene penger på kvinners følelser. Når det gjelder kvinnen så har han vell muligens gjort den vurderingen at hun er blitt forbedret nå som hun rett og slett bare er en puledukke som ikke kan unnslippe fordi ingen andre menn vil ha henne.

Endret av gronkinz
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vil tro denne karen stort sett har et finansielt motiv bak dette her; her kan han tjene penger på kvinners følelser. Når det gjelder kvinnen så har han vell gjort den vurderingen at hun er blitt forbedret nå som hun rett og slett bare er en puledukke som han av og til må mate.

 

Vet, og han burde gå å skamme seg. Makan til oppførsel! :realmad:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...