Haakon2015 Skrevet 15. juni 2016 Del Skrevet 15. juni 2016 Takk for tips! 50 grader funket helt glimrende! Rakk dog kun å kjøre den i 35 minutter, men torsken ble veldig bra. Lenke til kommentar
Haakon2015 Skrevet 15. juni 2016 Del Skrevet 15. juni 2016 Er det noen flere her som bruker Anova WiFi? Jeg skulle koke noen egg sous vide på lørdag. Jeg la dem i kaldt vann, og satt Anovaen oppi, skrudde den på og sjekket at den connectet. Planen var å starte den remote noen timer senere, slik at eggene var klare til lunsj. Da jeg forsøkte å connecte (via mobil data, ettersom jeg var ute og ikke på WiFi) fikk jeg imidlertid ikke koplet til. Jeg forsøkte gjentatte ganger, og dobbelsjekket at mobilen hadde nett. Noen flere som har hatt slike problemer? Det skal jo ikke være noe problem å connecte via mobildata? Lenke til kommentar
Svar Skrevet 15. juni 2016 Del Skrevet 15. juni 2016 Ble ny vakumer i dag https://www.obhnordica.no/produkter/kjokken-produkter/vakuumpakkere-og-sous-vide/food-sealer-pro 1 Lenke til kommentar
Haakon2015 Skrevet 16. juni 2016 Del Skrevet 16. juni 2016 Tenkte å prøve meg på spareribs sous vide på lørdag. Hva tror dere om denne oppskriften med cola? Er 24 timer på 71 grader fint, eller blir de bedre av å bades lenger? https://mstabell.com/2013/04/08/spareribs-i-coca-cola/ Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 16. juni 2016 Del Skrevet 16. juni 2016 Det der må bli uhorvelig søtt. Lenke til kommentar
Haakon2015 Skrevet 20. juni 2016 Del Skrevet 20. juni 2016 Tror du har rett:-) Gjorde derfor litt endringer, og laget denne BBQ-sausen isteden: http://www.rockrecipes.com/coca-cola-barbecue-sauce/ Vakuumerte med sausen, badet i 68 grader i 24 timer og kjørte den noen runder på grillen med mer bbq. Det ble fantastisk mørt og veldig godt. Anbefaler på det sterkeste denne bbq-sausen. Testet også indrefilet av svin. 2 timer på 59 grader. Dette ble også meget godt. Sous vide er helt konge! Har noen laget noe de er fornøyd med håper jeg dere deler her Lenke til kommentar
Kåeff Skrevet 12. juli 2016 Del Skrevet 12. juli 2016 Hei, Er det noen nær Arendal som kan låne/leie meg en SousVide?- har egen men trenger flere til selskap fredag 22. d.m. Mvh Knut Tlf 4060 2910 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 17. juli 2016 Del Skrevet 17. juli 2016 Planlegger og gå til innkjøp av en stav snarlig og forstår det slik at det er Anova eller sansaire en bør gå for? Ser at denne siden selger Anova til 1300 kroner mens sansaire ligger til rundt 2000. er det noen som har erfaring med denne siden? http://culinae.no/kjokkenutstyr/culinary-sous-vide-stav.html Virker litt sketchy og så skriver de ikke Anova i teksten men heller "Culinary Sous Vide stav"? Lenke til kommentar
Mephisto- Skrevet 17. juli 2016 Del Skrevet 17. juli 2016 Planlegger og gå til innkjøp av en stav snarlig og forstår det slik at det er Anova eller sansaire en bør gå for? Ser at denne siden selger Anova til 1300 kroner mens sansaire ligger til rundt 2000. er det noen som har erfaring med denne siden? http://culinae.no/kjokkenutstyr/culinary-sous-vide-stav.html Virker litt sketchy og så skriver de ikke Anova i teksten men heller "Culinary Sous Vide stav"? I frykt for å svartmale en uskyldig stakkars, så sier jeg ikke mer enn at personen bak det firmaet har vært i ulage i media før, det betyr ikke nødvendigvis at denne butikken og produktet er dårlig. Sier det bare Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 18. juli 2016 Del Skrevet 18. juli 2016 Klarte ikke å vente til jeg får stav så kjøpte meg en kjøleboks i dag og har hevet inn ett digital termometer som jeg kan lese av fra mobilen, fungerer overraskende bra egentlig. Gleder meg til kveldens biff Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 18. juli 2016 Del Skrevet 18. juli 2016 God idé. Til ting som skal bade i et par timer er en sånn løsning bra og en fin intro til sous vide. For ting som skal stå i to døgn er det litt mer upraktisk. Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 18. juli 2016 Del Skrevet 18. juli 2016 God idé. Til ting som skal bade i et par timer er en sånn løsning bra og en fin intro til sous vide. For ting som skal stå i to døgn er det litt mer upraktisk. Absolutt! Hadde aldri orket å følge med så lenge, men en entrecote som bare skal duppe i en time og to ser det ut til å fungere fint Kostet 99 kroner på jula, har termometer fra iDevice. Uten den hadde det nok vært litt mer stress. Lenke til kommentar
Svar Skrevet 18. juli 2016 Del Skrevet 18. juli 2016 Noen som har testet denne? https://www.teknikmagasinet.no/produkter/hjem-o-husholdning/husholdsprodukter/kjokkenutrustning/sansaire-sous-vide Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 18. juli 2016 Del Skrevet 18. juli 2016 Noen som har testet denne? https://www.teknikmagasinet.no/produkter/hjem-o-husholdning/husholdsprodukter/kjokkenutrustning/sansaire-sous-vide Etter hva jeg har forstått er det denne og Anova sin som er "favorittene" innen stav versjonene. For meg blir det en av de, men klarer ikke bestemme meg. Lenke til kommentar
Svar Skrevet 18. juli 2016 Del Skrevet 18. juli 2016 jeg har OBHNordica sin. Den er fin, men den piper hver gang den når set temperaturen...... Noe som betyr at den piper regelmessig hele natten...... Tror jeg skal teste ut den jeg linket til neste gang, liker best å kjøpe dyr elektronikk i Norge (har jeg noen å klage til vist det ryker) Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 18. juli 2016 Del Skrevet 18. juli 2016 (endret) jeg har OBHNordica sin. Den er fin, men den piper hver gang den når set temperaturen...... Noe som betyr at den piper regelmessig hele natten.. Det er en relativt enkel løsning på det problemet, og det er å lese bruksanvisningen. Endret 18. juli 2016 av the_last_nick_left 1 Lenke til kommentar
Salvesen. Skrevet 18. juli 2016 Del Skrevet 18. juli 2016 jeg har OBHNordica sin. Den er fin, men den piper hver gang den når set temperaturen...... Noe som betyr at den piper regelmessig hele natten...... Tror jeg skal teste ut den jeg linket til neste gang, liker best å kjøpe dyr elektronikk i Norge (har jeg noen å klage til vist det ryker) Jeg har funnet anovaen til 1300 kroner(linket litt lengre bak), men synes siden er litt skeptisk. Ang den du har nå, røsk ut buzzeren vell? 1 Lenke til kommentar
Trene Arnholdt Skrevet 20. juli 2016 Del Skrevet 20. juli 2016 Lurer litt her. Jeg satte en surret skinkestek (svine bog) på 60 grader for et par timer siden. Jeg sjekka på forrhånd at den skulle stå 10 timer. Men så ser jeg et annet sted at de anbefaler 24 timer på 60 grader. Hva er riktig egentlig? Eller er det ikke noe fasit? Lenke til kommentar
Svar Skrevet 28. juli 2016 Del Skrevet 28. juli 2016 (endret) Kjøpte den på teknikkmagasinet i dag så skal bli spennende å teste Edit: Og den havner tilbake til butikken i morgen. Ringen fungerer bare å justere temp opp, ikke ned, så er stuck på 99 grader. Endret 28. juli 2016 av Svar Lenke til kommentar
Haakon2015 Skrevet 2. august 2016 Del Skrevet 2. august 2016 Jeg kjøpte Anova og er superfornøyd med den! Følg med på hjemmesidene deres, de kjøper veldig ofte kampanjer. Jeg tror jeg endte med å betale kr 1800 ferdig fortollet og fraktet. Ang egg sous vide. Jeg har prøvd meg noen ganger på hardkokte egg 74 grader i 45 minutter. Jeg synes dette blir bedre enn "vanlige" hardkokte egg, men er det flere som opplever at det er mye vanskeligere å få skallet av dem? Skallet henger så fast i eggehviten at jeg ender jo opp med å skrelle bort halve egget. Noen som har funnet noen triks her? Favoritten så langt er torsk. 35 minutter på 50 grader blir helt perfekt etter min smak. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå