Gå til innhold

Generell diskusjon rundt World of Tanks


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig jeg er merkelig, men den tanksen jeg liker best er M6. Den er passe kjapp, ok pen og dmg. Litt( :p) stor, men jeg syntes den er morsom og litt annerledes da folk flest spiller kv-1. Hadde t29 bare vært kjappere så hadde den vært en god kandidat.

 

Skal dog sies at gjennomsnittlig så får jeg mer xp med kv-1/kv-1s, men, det er så mange av dem at det nesten blir kjedelig.

 

Yndlingstanksen min er M6A2E1! :-D Det er den jeg trives desidert best med! :-) Den er like stor som M6en, men har god front armor, sniper gun, gjør grei damage, hover inn credits nesten på nivå med Löwe, og den er god manuvrerbar (selv om den er treig).

Lenke til kommentar

Har lest mykje drit om Stug E 100, men det stoppar ikkje meg frå og kjøpe den :p Mangla bare 70k XP igjen :)

 

Gled deg til å sitte bak en stein/et hus hele kampen. Og når du først får skyte på noe blir det miss/bounce/0dmg critical eller kanskje du treffer. Men da blir det gjerne UNDER 1000 damage.

 

Men er det lite arty eller city map så kan den jo være gøy...

 

Det er no sant, men faen man set no meste av kampen med Arty :p Så er vandt med camping frå alle på mitt team! Så no er det MIN tur! :)

Lenke til kommentar

Digg! Endelig fått meg en Tier III artillery. M37.

M37 er gøy. Begynte først å spille i går. Fikk M37 i dag og har storkost meg med den. M3 Stuart er også artig, men jeg bruker heller en oppgradert versjon.

Visste ikke at du spilte, Lars. Skøy. ^^

M37 er grei nok, men i mine øyne var den en skuffelse etter at jeg hadde storkost meg med T57 så lenge. I betaen hadde jeg 200 og noen kamper i den og gadd rett og slett ikke spille M37-en eller Priesten. :p

Lenke til kommentar

Du bør vel se litt lenger enn til neste tanks?

 

Se heller hva du finner videre nedover, og om det er noen du liker :)

 

Siden jeg har Patton kan jeg ikke annet enn å anbefale medium-linjen til amerikanerne enn heavy. Liker tanks med litt fart, og E8 og T20 er begge morsomme tanks av de du finner nedover medium-linjen der du er nå.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...