Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Pollen og en helt syk tretthet?


Carlgutt

Anbefalte innlegg

Nå i det siste etter at det har kommet litt pollen i luften har jeg opplevd en helt vanvittig tretthet. Jeg har tidligere vært plaget med en fæl pollen allergi, men jeg fikk sånn sprøyte behandlingen i 2år som har fjernet de verste plagene. Bortsatt fra litt nesespray og øyendråper når det er på det absolutt aller verste går det stort sett greit nå.

 

Men Et problem jeg har støtet på i de siste ukene er at jeg blir så utrolig trøtt. Hvis jeg for eksempel kommer hjem fra skolen i sånn 4 tiden så sover jeg gjerne til sånn 6-7 tiden på kvelden, noen ganger lengre. Jeg prøver å være i seng til klokken 12, men det ender noen ganger i at jeg ikke får lagt meg før sånn halv 1. Ja døgnrytmen er ikke den beste, men har klart å holde det gående med denne rytmen resten av året. Det er også et problem i helgene, jeg pleier å sove til sånn rundt 11 tiden på dagen og jeg blir fortsatt trøtt når klokken nærmer seg rundt 3-4 tiden og må da gjerne sove litt.

Jeg blir fort irritert, klarer ikke å konsentrer meg om skolearbeidet, som allerede har gått utover en prøve, føler meg rett og slett ræva. Litt sånn som du gjør etter å ha vært oppe en hel natt. Jeg gnir meg stadig vekk i ansiktet og klyper med peke og tommel fingeren helst øverst på nesa, mellom øynene. Det føles som det ligger en slags tynn pute og presser mot tryne mitt hele tiden.

 

Jeg skal til legen på tirsdag nese uke, men synes dette er en stund å vente. Jeg har prøve allerede på fredag og fordypningsoppgave som skal leveres nese uke. Har dere noen tips å gi? Burde jeg bare drikker redbull og kaffe hele dagen? Er det noen medisiner jeg kan spør hos om legen som funker bra?

Fra før av tar jeg Singulair hver morgen og Asma medisin morgen og kveld.

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan kjøpe deg C-vitaminer (helst rent pulver på apotek eller helsekost) og ta en god dose sammen med vann. Begge fungerer som antihistaminer og kan derfor redusere allergiplagene. Ren askorbinsyre (acidum ascorbicum på apoteket) er veldig sur, så pass på tennene.

 

Vet også om de som har tatt homeopatisk pollenmiddel på vinteren og derfor vært helt fin om sommeren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...