Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bursdagsgave til 1-åring


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Leker?

Det er en del leker som ligger i gruppen mellom "baby" (kosebamser som piper når du klemmer på dem ol) og "barn" (dukker med fullt utstyr). Jeg har en jente litt eldre enn din niese, og der er i alle fall klosser veldig populært. Enten det er duplo, drømmehagen-klosser eller stableklosser (ABC ol). For ikke å snakke om slike bokser med hull i forskjellige former og tilhørende klosser. Om å gjøre å putte riktig kloss i riktig hull, rett og slett.

 

Eller er små dukkevogner og kosedyr populære. Men det kommer jo selvsagt ann på hvor mye du vil bruke. Coop obs har trehjulssykler med håndtak bak på tilbud for tiden, bl.a.

Lenke til kommentar

Støtter KongKebab i den der. Er ungen 3 år eller yngre gir jeg penger/verdipapirer. Unger på et år har ingen anelse om konseptet bursdag. Bamser osv har det garantert nok av fra mor/far + besteforeldre. "Søte" gaver fra andre blir da ofte egentlig gitt fordi man tror mor/far synes det er en god gave, ikke fordi ungen selv har noe behov eller ønske om å få det.

 

Hva tror du er kulest? bamse på ettårsdagen eller en sum penger fra fondet på 18årsdagen? :)

 

PS: Frem til ungen lærer seg verdier av ting kan man også fint gi en liten gave + penger. En unge på 5 kan bli like glad for en lekebil til 50kr som en til 500, og som 18 blir han nok veldig glad for 450 ekstra på fondet :)

Endret av noob11
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...