Gå til innhold

Anbefaling: Spillmaskinen for deg som vil betale litt mer


Anbefalte innlegg

ville anbefalle å ta en annen ssd disk enn OCZ Vertex 2. jeg har hatt to av disse som har dødd. og viss man googler, ser man at flere av vertex 2 har hatt et firmware problem.

Siste min døde forrige uke, sendte den tilbake til komplett og fikk tilsendt en kingston samme dag som de mottok den, virket som de var kjent med problemet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Denne PC-en har lite til ingenting med spill å gjøre. En Core i7 yter nøyaktig likt med Core i5 2500K i alle spill. GTX 580 håndterer så og si alle spill opp til 2560x1600 oppløsning på full guffe. Neste skritt ville vært 2x GTX 560 i SLi for 120 Hz skjermer, men alt over dette er hensides all fornuft. Man trenger kun en SSD som systemdisk og dens bidrag til spill vil være minimal foruten lastetider. Minnet kan man sette ned til CL8 fra CL9 varianten også uten problem. Penger ut vinduet altså. Man får overklokket prosessoren godt opp til 4,5 GHz med en vanlig Cooler Master Hyper 212+, så de marginene man får for D14 er neglisjerbare i virkeligheten. Corsair TX 650W til 620 kroner hadde sannsynligvis holdt til 2x GTX 560 også.

 

Listen burde i det hele tatt skifte navn fra "rikingen" til "sløseren".

 

tildels enig med deg, men når det gjelder psuer så degraderer de seg veldig over tid, at og ha litt og sløse med der, er både fremtidsrettet og smart. i tilleg så blir skjermkortene mer og mer strømsultne, så vist du senere vil oppgradere til heftigere skjermkort nnår det kommer så kan man det. siden en i7 prossessor vil holde koken i mange år fremover.

 

 

når det gjelder systemdisk så er jeg enig vil bare tilføye at det er ikke bare sløsing med raid 0, det kan være dårligere. for raid har mer overhead enn disk uten raid. så da mister du fort litt av det som er så enestående med ssd nemlig sykt lav responstid.

Lenke til kommentar

Syns tittelen ble litt feil også. Burde være: "Spillmaskinen for deg som er villig til å betale litt mer". Er vel ingen som vil betale mer enn nødvendig? :p

Vel, i dette tilfellet tror jeg nesten "vil" er det rette ordet, for i mine øyne er maskinen alt for påkostet.

 

To GTX 580??

Finnes det et spill i verden du ikke kan dra på maks med ett kort?

 

Sitter selv på et GTX470, og har til gode å måtte skru ned på noe som helst.

Lenke til kommentar

Som sagt før er dette bare et sløseoppsett. Kom heller med ett godt, kraftig og fornuftig oppsett. Dere kan sette sammen en komplett pakke med skjerm osv. om poenget er att det skal koste mye. Det hjelper heller med en guide som ikke argumenterer godt for komponentvalgene, dette blir jo ikke troverdig i det hele tatt.

 

Er det vaskedama som har fått prøve seg som it journalist?

Lenke til kommentar

Multicom fører Ripjaws minne. Det beste minnet man kan få til Sandy Bridge :) 1600mhz, 1,5 volt, og plass under tredjepartskjølere (40mm høye). Bestilte kun disse rambrikkene hos Multicom, resten av min build var fra andre butikker, men det er så verdt det!

 

http://www.multicom.no/GSKILL-Ripjaws-X-8GB-DDR3-Kit-for-Intel-Sandy-Bridge-%282x4GB%29,-PC3-12800-1600MHz-Non-ECC-CL9-9-9-9-24-2N-15V/cat-p/c/p10600611

Endret av Johnny_B
Lenke til kommentar

Mulig jeg tråkker stort i salaten her, men vil ikke en "entusiast-pc" fortsatt være på en 1366-sokkel? Eller er det bare jeg som trodde SB var mid-til-high range, og 1366 (fram til 2011-sokkel kommer) top-range?

Du har jo ting som dobbel-minnekanal (SB) vs trippel (1366), hyper-threading får du på 1366 (og på SB hvis du velger i7-varianten)..

 

Enten tar jeg feil (godt mulig) eller har folk blitt bitt av SB-basillen? :whistle:

Endret av VinterUlv
Lenke til kommentar

Tja, det stemmer vel ikke helt pga. aldersforskjellen mellom de to. SB er riktignok ment som en mid- til high-end plattform, og således en erstatter for LGA1156. Men "problemet" er at LGA1366, som er ment å være high-end/"entusiast" skal fases ut og mangler p.t. en etterfølger. Ytelsesmessig er vel faktisk SB generelt bedre enn LGA1366, med unntak av minneintensive oppgaver. Pt. kan man vel sånn sett si at det er et hull i entusiastsegmenet.

Lenke til kommentar

For en utrolig meningsløs liste. Dere har jo bare listet opp noen dyre komponenter! Hvilken som helst fjortiss kan greie det samme.

 

Dere anbefaler ikke deler som er hensiktsmessige, kun de råeste. Som nevnt over; hvorfor ikke 2500k til en spill-pc? Mye billigere og yter like godt (i spill).

 

Hvorfor GTX580 i SLI? Jo, fordi det er det dyreste alternativet dere fant. GtX570 (alene eller i sli), eller 560 i SLI gir topp spillytelse til en mye billigere penge, uten at noen kan karakterisere dette som en billig løsning.

 

Kabinettet er OK under tvil, men for eksempel har Chieftech solide og gode kanbinetter til halve prisen. De er ofte like gode (dette vet jeg av førstehåndserfaring med begge).

 

Minnebrikkene og kjøleren er bare latterlig og beviser at dere har tenkt NULL igjennom lista deres. At kominasjonen kjølere og minnebrikker krever ørlite oppmerksomhet vet ALLE som ikke bruker standard kjøler! LATTERLIG HW.NO, LATTERLIG!! Man får akkurat like mye hjelp til å finne ut av slike problemer hos dere som man gjør hvis man velger de dyreste komponentene i hver kategori hos komplett, uten noen videre vurderinger. Gi heller skribenten fri framfor å sette han til å skrive slike bortkastede lister. Herregud ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...