Magnetar Skrevet 26. mars 2011 Del Skrevet 26. mars 2011 Stekte i går en gulrotkake som er blitt litt rå. Er det mulig å steke den litt videre i dag, eller kommer jeg til å ødelegge den helt? Lenke til kommentar
iChristian Skrevet 26. mars 2011 Del Skrevet 26. mars 2011 Du kan steke videre, alstå en form for tining, men du må passe godt på så du ikke svir den. Lenke til kommentar
Magnetar Skrevet 26. mars 2011 Forfatter Del Skrevet 26. mars 2011 Du kan steke videre, alstå en form for tining, men du må passe godt på så du ikke svir den. Tusen takk for raskt svar. Prøver nå :-) Lenke til kommentar
Jørgen Sørheim Skrevet 27. mars 2011 Del Skrevet 27. mars 2011 Problemet er at varmen må trekke inn mot midten på nytt, så det som allerede er gjennomstekt, vil muligens bli tørt. Om det ikke er så nøye med hvordan kaken ser ut, kan du kutte ut det rå området og steke det for seg selv. Evt. kan du snu kaken opp-ned om det lar seg gjøre, da må ikke varmen gjennom så mye. Lenke til kommentar
iChristian Skrevet 27. mars 2011 Del Skrevet 27. mars 2011 Så er spørsmålet, hvordan ble resultatet? 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå