Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Mistanke om Klinefelters syndrom - hvordan gå frem?


Anbefalte innlegg

Hei! I en lengre periode har jeg mistenkt at jeg har vært i hormonell ubalanse (for lite testosteron), av flere grunner. Etter å ha studert symptomene på Klinefelters syndrom, mistenker jeg nå at jeg kanskje lider av denne, da jeg opplever nesten alle symptomene. Jeg er 18 år, fyller 19 i år, og har veldig lite hår på kroppen. Armene mine er nesten like glatte som da de var da jeg var 12 år, og i fjeset er all skjeggveksten tynn og lys, til tross for at jeg har mørke kroppshår (iallefall hvis man ser på øyenbrynene). Jeg utvikler også muskler mye tregere enn andre på min alder, til tross for at jeg trener mye styrke med kompiser. Generelt føler jeg meg også til tider trøtt og slapp.

 

Jeg er usikker på hvordan jeg skal gå frem hos legen med dette, siden jeg har vært der ganske mye det siste året grunnet diffuse plager - jeg har liten lyst til å fremstå som en hypokonder. Er det akseptert å gå rett til legen og gi ham en diagnose på meg selv?

 

Postet av anonym: 4b1b7f57d7070bda206d889cee6e2042

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan ikke gi han en diagnose på deg selv, men du kan fortelle om de observasjonene du har gjort deg og at det du har lest stemmer overens med denne sykdommen ut i fra det du finner på nettet. Så kan han finne ut om det stemmer eller om det kan være noe enklere.

Bra, men vil jeg ikke virke som en irriterende hypokonder ved å gjøre dette?

 

Postet av anonym: 4b1b7f57d7070bda206d889cee6e2042

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...