Rata101 Skrevet 15. april 2011 Del Skrevet 15. april 2011 Hvorfor opplyser du oss ikke bare nærmere om viltmatkulturen i storbritannia da? Å bare si "fasan, hare og and" forteller oss veldig lite. Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 15. april 2011 Del Skrevet 15. april 2011 Istedenfor at jeg skal skrive en artikkel om viltmat i Storbritannia kan du 1. spørre om spørsmål du lurer på, eller 2. se på Wikipedia. De fleste har kjennskap til at Britene har en lang kultur med jakt. Derav følger vilttradisjonen. Lenke til kommentar
HValder Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Ingen som har bedt deg skrive nokon artikkel, men du kan godt kome med eksempler på typiske viltrettar i Storbritania. Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 "Smoked Pheasant, Savoy Cabbage and Beetroot Terrine Venison Sausage ‘Toad in the Hole’ Pheasant Breast with Apples and Crème Fraiche Grilled Devilled Partridge Venison steaks with red wine and blackcurrant sauce Hunter Pie Smoked Guinea Fowl, Staffordshire Cheese and Apricot Salad Venison Steak & Chips Welsh Venison with seasonal fruits Pheasant with Bacon and Red Wine" Lenke til kommentar
Analmeth Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Mye av det hørtes snaddert ut, men jeg er skeptisk på om det liksom blir Pheasant Breast with Apples and Crème Fraiche hver dag hos vertsfamilien. Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Haha. Jeg ville ikke satset på det! Lenke til kommentar
Mr.Duklain Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 (endret) Haggis er jo en veldig kjent rett fra Scotland Endret 17. april 2011 av Mr.Duklain Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 Skottland har jo svært mye interessant, da de har en enormt fin kystlinje, samt innland. En kan få kjøpt storfekjøtt av enormt høy kvalitet, hentet opp flotte kamskjell og andre delikatesser fra havet. Kjente retter: fantasien stopper deg. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 17. april 2011 Del Skrevet 17. april 2011 (endret) Fisk matcher vel Norge greit Skottland på men kjøtt er det rimelig stor forskjell på. Endret 17. april 2011 av ahpadt Lenke til kommentar
weebl Skrevet 18. april 2011 Del Skrevet 18. april 2011 indisk mat går det uhorvelige menger i der nede også Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå