Gå til innhold

Logitech z-5500


Anbefalte innlegg

Hei, har noen problemer med logtech z-5500

 

første er at jeg hører metall klirring innenfor basskassen akkurat som om noe av metall vibrerer mot noe, dette blir verre med volumet opp til 40%. Klirringen er bare i noen sanger og toner. har prøvd med NCH tone generator og funnet ut at vibreringen er høyest på 30-32 hz. Klirringen høres ut å komme fra under bass refleksen og dempes noe når jeg presser på stedet.

 

andre er diskanten som lager en ekkel bakgrunns støy som skjærer i øret dette høres veldig godt med sanger som har mye lyder i seg.

 

Vet ikke om det er jeg som ikke er helt vant til anlegget, alt fungerer greit på lavt nivå. Bruker onboard lydkort på Gigabyte GA ex58-ud4p.

 

er det mulig å fikse dette på? vil helst ikke levere det inn hvis det er mulig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kan godt være du har klart å riste løst noe i subben, evt kan det være noe dritt nedi bassreflex røret da jeg mener dette er sneglehus formet, om du er innenfor garanti/reklamasjon lever den inn eller skru litt selv.

 

og denne bakgrunnstøyen er dette som en høyfrekvent skurre/hveselyd? i såfall kan det bare være kjip lydkvalitet på filen du spiller av

Lenke til kommentar

Hei, var EQ i Realtek HD manager som var på, takk for dette svaret. den skurre/hvese lyden er vekk nå :) men har fortsatt rare lyden fra suben.. er ganske sikker på at jeg ikke har fått noe dritt i bassrefleksen. høres ut som noe er løst rett innenfor plata akkurat som bassrefleksen gnisser mot subwoofer kassen.. Kjedlig å levere anlegget inn for dette, så hvis jeg skal levere inn må jeg bruke orginal emballasje? har nemlig kastet den for lengst :/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...