Gå til innhold

Gaddafi bomber ambulanser og barn - Er'e Mulig?


Anbefalte innlegg

Diskusjons tråd

 

Her skal det diskuteres om situasjonen i Lybia.

 

Vel, jeg starter:

 

Gaddafi bomber ambulanser og barn - Klikk Her

 

Jeg håper at FN, går inn i Lybia imorgen tidlig. Og dreper den idioten med en gang. Mak'an til oppførsel.

 

Jeg skjønner ikke helt, han ber om våpenhvile så forsetter han uansett. Som sagt, drep den jævelen så fort som mulig. LOL, kan dette starte en 3.verdenskrig?

Endret av Noreply
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Først og fremst. Dette er ikke starten på en ny verdenskrig. Opprørene i den arabiske verden har sin bakgrunn i innenrikspolitikk, og så langt er det kun Libya som det internasjonale samfunnet har reagert mot. Og selv der er det mange land som reserverer seg fra å gjøre noe bortsett fra å fordømme drap av sivile.

 

Hva hans motiver er kan man bare spekulere i enn så lenge. Likevel kan det se ut som han prøver å kvele opprøret før en internasjonal militærstyrke er på plass i Libya, da vil han ha mulighet til å beholde makten og slippe å tenke på opprørerne. Skulle en internasjonal styrke styrke være på plass før opprøret er kvalt vil han bli begrenset i sine virkemidler til å stoppe det, samtidig som han risikerer at opprørshæren får et bedre fotfeste i ly av en flyforbudssone. I tillegg er det en fare for at borgerkrigen kan vare lengre om de internasjonale styrker angriper strategiske installasjoner som Gaddafiregimet styrer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...