Gå til innhold

Netcom FullKontroll 149 + surfepakke?


Anbefalte innlegg

Dont shoot me!!!

 

Kan dette være smart? Jeg bruker bare mobilen til facebook noen ganger om dagen, og KANSKJE skype et par ganger i uka i noen minutter? Kanskje Google hvis jeg skal VISE at jeg faktisk har rett i en diskusjon.

 

Tenkte på den surfepakka som bare har 100mb og 1,5kr pr mb etter det, vet at det ikke er mye. Men kan det holde?

 

FullKontroll har jeg 150 til nedbetaling av mobilen (HTC Desire HD) og 150 å bruke, trenger ikke mer enn det...tror jeg? Har Youngtalk nå, som kan skyte seg, noe jævla dritt abonnement.

 

Tehe, samboeren skal også kjøpe dette...hvis jeg gjør det, ho bruker det nok enda mindre igjen.

 

Thanks :)

 

Og jo, bare kjør på med forslag.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

La oss ta et eksempel her. Vi sier at du kjøper en Samsung Galaxy S med full kontroll 149. Totalpris da 5187kr. Du kjøper Samsungen uten biding til noe som helst oss mpx, kr 3690kr. Du bestiller grunnpakka av one call som inneholder 150sms, 150ringeminutter, 150mms og 150mb datatrafikk. Dette koster 99kr i måneden. Totalpris da : 3690 + 1188 = 4878kr. Altså du får mye mer for pengene av sistnevnte. Fordelen med dette også er at det er ingen binding. Ville KLART valgt sistnevnte.

Endret av Quattro123
Lenke til kommentar

Husk at du da ikke har noen butikker å gå til ved spørsmål, km hvis det skulle være noe galt med telefonen har du ingen butikker å gå til, men kun et verksted eller så må den sendes inn post. Å motta mobilen tar også 1 uke ca. Og om du skulle trenge nytt simkort, tar det igjen 1 uke siden alt skjer via post.. Just so you know. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...