Gå til innhold

light up my keyboard!


Anbefalte innlegg

Om kvelden blir rommet bekmørkt, selv om jeg jeg skriver bra uten å se, så hadde det vært kjekt med litt lys! reise seg opp og trykke på lysbryter er intet alternativ.

Derfor kom jeg på denne artikkelen. Men hva hvis jeg satte en 30cm eller to 10cm katoder under Fx tastene og over tallene, backspace, insert, home og page up?

 

Men vil seff lodde i tastaturet så jeg slipper å ha to ledninger fra tastaturet til datan. Men hvis jeg ikke tar feil, tar ikke katoder 12v, mens det bare er 5v i tastatur? kan jeg koble til for det, og få litt svakere lys (noe som ville vært kjekt, siden jeg ikke skal bli blenda av lyset heller...)

Går vell fint uten inverter?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Grunnen til at det ikke funker uten inverter er at inverteren er der for å transformere opp spenningen til ca 1000V vekselspenning. Da sier det seg selv at å koble et kaldkatoderør rett på en 5V likespenningskilde hadde fungert noe dårlig.

 

Men selvom du hadde brukt inverteren så hadde ikke 5V vært nok til å mate transformatoren med nok spenning til at du hadde fått et nogenlunde synlig lys.

 

Når det gjelder hvilke spenninger du kan finne i tastaturet har jeg ingen andre råd enn at du måler med et voltmeter.

Lenke til kommentar
Noen som har fått til noe med Neonwire eller noe...Hadde vært kjempetøft med keyboard med light i da...
Jeg har neonwire bak tastene i tastaturet mitt. (et Logitech Internett Explorer eller hva det heter) Prøvde først å bare legge wiren på den plata tastene er festa i, men det gikk dårli. Så jeg mått ta dremmelen fatt og lage et spor som jeg la den nedi. Det er dritt tøft! Lyser ikke så bra som på bilde til Crinos, men det er kanskje greit :roll:
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...