Gå til innhold

HTC Desire og Bose Quietcomfort3


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg reiser mye og ser film på min Desire både på flybuss, på flyet og i andre støyende omgivelser. Bruker både et par gode in ear fra Sony og et par Porta Pro, men sliter med å få høy nok lyd ved filmavspilling (bruker Rockplayer for å kunne se native XviD/DivX, men stock player har samme problemet). Volumet på musikkavspilling er uproblematisk.

 

Jeg ser for meg at et par støykansellerende hodetelefoner er midt i blinken, og kikker på Bose Quietcomfort3 da de skal ta alt for stor plass i PC-veska når de ikke er i bruk.

 

Spørsmålet er således om Desire og QC3 passer godt overens - vil lyden være kraftig nok?

 

Skal til London i mai og regner med at det er mulig å spare noen kroner. Noen som vet hvorvidt det følger med utbyttbare strømplugger til laderen (slik sompå en rekke andre devices) eller om det er UK only?

 

 

/r

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Regner med at problemer i praksis kun er rettet til rent volum, i såfall vil det nok kanskje være mer hensiktsmessig å kjøpe en hodetelefonforsterker av en eller annen type. For bruk lignende ditt vil nok en Fiio av et eller annet slag passe fint. Godt under hundrelappen, og er i praksis ment til å ta noe av børen vekk fra kilden. Akkurat nå er siden nede, men forsøk www.dealextreme.com. Kinesisk nettbutikk med godt rykte og fri frakt.

(Alternativene oppover er f.eks. "PA2V2" eller en "CMoy". Prøv Ebay for sistnevnte, førstnevnte finnes via electric-avenues.com.)

 

(Alternativt oppjustere lyden på PC-en, men det tar jo fort litt tid.)

Lenke til kommentar

Takk for tips. Skal sjekke ut Fiio-produktene nærmere, en E5 til 100 smekkers kan være et ok alternativ selv om det er stress med nok en liten dings som skal huskes, lades og kobles til :-).

 

 

/r

Bose QC15 og QC3 er veldig lettdrevne. Er ikke nødvendig med noen ekstra forsterker for å kunne spille høyt. Jeg brukte mine QC2 med Creative Stone. Ikke noe problem å spille høyere enn ørene har godt av...

Lenke til kommentar

Takk for tips. Skal sjekke ut Fiio-produktene nærmere, en E5 til 100 smekkers kan være et ok alternativ selv om det er stress med nok en liten dings som skal huskes, lades og kobles til :-).

 

 

/r

 

Hvilket, ved siden av at at jeg misliker å dra på en klump midt på ledningen, er grunnen til at jeg personlig foretrekker passivt dempede hodetelefoner. Dog opplever jeg sjeldent noe mer bråkete enn Oslo-bussene, og hører kun på musikk. For øvrig har AKG en aktivt støydempet hodetelefon (K480NC) i størrelsesorden "bærbar". Har selv den passivt dempede lillebroren K450, som er svært god. Ved nærmere ettersyn kan det virke som om kabelen med støydemperkretsen kan skiftes ut, hvilket høyner bruksverdien mye. Da er man likevel over tusenlappen, noe som er et klart minus om demping på nåværende løsning er tilstrekkelig gitt at volumet er høyt nok.

 

Kan for øvrig være kjekt å grave frem en applikasjon som setter telefonen til et lavt lydnivå, kjedelig om f.eks. en alarm går av med volumet på fullt og videre forsterkning.

 

PS: Det finnes en FiiO (E3, tror jeg) som går på et enkelt AAA-batteri, men uten volumknott. Har en slik selv, kan forsøke å sjekke hvor mye den øker lyden på min egen HTC.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...