Gå til innhold

Mohammed karikaturene


Mohmmed karikaturene?  

174 stemmer

  1. 1. Var det riktig å tegne Mohammed tegningen?

    • Ja, selvfølgelig. det er jo ytringsfrihet...
      155
    • Nei, et sted går grensen. Noe må kunne holdes "uberørt"...
      13
    • Vet ikke, egentlig kan folk gjøre hva de vil så lenge jeg ikke blir berørt.
      6


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hun ble giftet bort til han ved en alder av 9 år, right?

Så jeg tror det kan ha foregått en del ulumskheter mot denne jenta i ung alder og.

Jeg kutter diskusjonen der. dere står ansvarlige for hva dere har sagt når dagen kommer.

Gud er tilgivende nåderik. søk om tilgivelsen!

Innse fakta! Det eksisterer ingen gud.

Istedet for å beskytte en ikke eksisterendes person kan du i stedet bruke den tiden til å leve og ha et godt liv og slippe å leve i "frykt" for at du ikke kommer opp i dette påståtte himmelrike.

Lær heller av dine egne feil istedet for å følge blindt en bok ingen kan bekrefte at innholdet er ekte. :)

Endret av Hansien
Lenke til kommentar

mohammed-with-9yr-wife.jpg

 

 

Narrated 'Aisha:

 

that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

 

http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/bukhari/062.sbt.html#007.062.064

 

Ye have indeed in the Messenger of Allah a beautiful pattern (of conduct) for any one whose hope is in Allah and the Final Day, and who engages much in the Praise of Allah.

 

http://quran.com/33/21

Endret av Huggslangen
Lenke til kommentar

 

Narrated 'Aisha:

 

that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

 

http://www.usc.edu/s...tml#007.062.064

 

Ye have indeed in the Messenger of Allah a beautiful pattern (of conduct) for any one whose hope is in Allah and the Final Day, and who engages much in the Praise of Allah.

 

http://quran.com/33/21

Dust

prøv å forstå spørsmål før du svarer!

Lenke til kommentar

1. Hva om det VAR vanlig med slaveri den tiden? Det koran kom med medvirka til slavefrigjøring & ikke slaveri som du påstår. Abu Bakr var en av de første som kjøpte slaver for å frigjøre dem fra ateistene & avgudsdyrkerene!

Å holde slaver er alltid galt. Det står i Koranen at man kan holde slaver, det står faktisk spesifisert hvem du har lov til å holde som slaver. Det står også spesifisert at når man har kjøpt en slave så er vedkommende din eiendom. Du kan faktisk ha seksuell omgang med dine slavekvinner, selv om de er gift. Dette er så lav moral og så kvalmende at jeg ikke finner ord for å uttrykke hvor sjokkert jeg er, over at folk kan forsvare slik oppførsel.

 

Selv om det var vanlig å holde slaver på den tiden, så skulle man tro at en god og moralsk gud visste bedre - Koranen viser tydelig at så ikke er tilfellet. Det er derfor, selv om denne Allah virkelig eksisterer, ingen som helst grunn til å tilbe vedkommende.

 

2. Koranen forsvarer ikke konemishandling etter hva du sier, profetenes koner var de mest fornøyde.

Jo, Koranen sier klart og tydelig at en mann har lov til å slå sin kone. Mishandling er beskrevet som det å utøve vold på. Å slå noen, er et klart tilfelle av voldsbruk og derfor mishandling. Dette forsvares i Koranen.

 

Det du sier er visst det samme som om jeg sier at leger mishandler mennesker, fordi leger noen ganger må gi sprøyter.

Du sammenlikner det å slå noen, med å gi de medisiner? Si meg, mener du dette seriøst?!

 

btw , det er mye bedre enn det kristne og ateister gjør ( å ta livet av kona si)

Skal du ha bevis? javel det blir samme måte som du beviser dine påstander , men denne gangen har jeg ikke kun et bevis , men se her, her og her! hvis du vil ha flere så har jeg tusenvis!

Ja, det finnes mange idioter blant ateister også, det finnes det liten tvil om. Det finnes dog ingen ateistiske dogmer, nedfelt i en hellig bok som forteller ateister hvem de skal drepe, hvem de skal slå eller liknende. Dog, finner man mange påbud i Bibelen som forteller kristne at de har lov til å drepe kvinner som er voldtatt(ved steining), hvor mye de skal betale for slaver, hvor hard og mye de har lov til å slå kvinner og slaver - f.eks nevnes det hvor tykt slagvåpenet har lov til å være, under en tommelfinger i tykkelse - hvis du lurte på det.

 

Forskjellen mellom ateister og kristne/muslimer er at ateister utfører sine handlinger på eget initiativ, de nevnte religiøse grupperinger forsvarer sine handlinger med at de er påkrevd av en allmektig skaper. Barn læres opp i disse religiøse dogmene og at dette er riktig måte å oppføre seg på.

 

3. Det er ren påstand fra din , side , Koran forbyr voldtekt , Koran forbyr sex uten eksteskap , og det er for kvinners rettigheter mot missbruk. Aisha (kona til profet) har sagt selv at hun var en av de mest fornøyde. jeg tror vi kan understreke med det at en som blir voldtatt ikke blir fornøyd. så du lyver der rett og slett!

Skal jeg derimot bevise det på samme måte som du gjør mot islam , så støtter ateisme bådedrap , voldtekt og misbruk av småbarn. så ja , dette er resultatet av atieisme som du hører til/forsvarer.

Som forklart tidligere, så støtter ikke ateisme noe som helst, da ateisme kun er fravær av gudetro. Fravær av gudetro innebærer ingen dogmer, heldigvis!

 

Aisha ble voldtatt av Muhammed da hun var 9 år gammel. Muhammed er derfor en overgriper og siden Aisha den gangen var et barn, er vedkommende også pedofil. Hvilken mann med hodet skrudd riktig på, har sex med ei jente som er 9 år gammel?! Svaret er heldigvis, INGEN! Og om dette er moralen til Islams helligste profet, og Islams Gud - da holder jeg meg rett og slett for god for denslags. Hvis hun hadde nektet å ha sex med Muhammed hadde Muhammed hatt, med Koranen i sin hånd, rett til å gi henne juling. Derfor støtter Koranen voldtekt og ikke minst forsvarer voldtekt.

 

4. Koranen forsvarer ikke konemishandling etter hva du sier, profetenes koner var de mest fornøyde.

Det du sier er visst det samme som om jeg sier at leger mishandler mennesker, fordi leger noen ganger må gi sprøyter. btw , det er mye bedre enn det kristne og ateister gjør ( å ta livet av kona si)

Skal du ha bevis? javel det blir samme måte som du beviser dine påstander , men denne gangen har jeg ikke kun et bevis , men se her, her og her! hvis du vil ha flere så har jeg tusenvis!

Koranen forsvarer konemishandling, da Koranen sier rett ut at mannen kan slå sin kone.

Du sammenlikner det å gi medisiner til de som er syke, med å gi folk julig? Du kan da virkelig ikke mene dette seriøst?! I så fall bør du vurdere en psykiatrisk vurdering av psykolog, da det åpenbart må være noe alvorlig galt et sted.

 

5. først og fremt kommenter du vers fra helvete ,der Gudsfiender er , det er Gud som straffer dem slik , ikke muslimer verset gjelder ikke for denne verdnen først og fremt. Dermed sier Koranen at det er forbudt å drepte uskyldige liv. så vil jeg understreke at det er ateistne som dreper mest.

Om du ikke er fornøyd med linkene har jeg tusenvis av andre lenker alternativt.

Hvis du mener du kan dokumentere med Koranen at man ikke skal ta liv, så må du gjerne gjøre det. Nå har jeg dokumentert at Koranen forfekter muslimers rett til å ta livet av ikke troende, du kommer kun med tomme påstander - det skyldes kanskje at du ikke kjenner Koranen i det hele tatt?

Du kan aldri bevise noe som helst med linkene dine, ganske enkelt fordi at ateister ikke har noen dogmer eller hellige bøker som forsvarer deres handlinger, det har muslimer og ikke minst kristne.

 

Jeg tror du børgi deg med å kopiere andre taperes ideer & heller begynner å tenke på deg selv.

Det er nettopp tenke selv jeg gjør. Jeg har lest Koranen og funnet det som står der til å være så moralsk forkastelig at jeg flere ganger ble så kvalm at jeg bare måtte legge den fra meg, for å unngå å kaste skiten ut vinduet. Jeg tror DU bør lære deg å tenke selv, fremfor å manisk forsvare holdninger som er kokt i hop av sinnssyke menn på 900-tallet. Jeg tror det er DU som bør gi deg med å kopiere taperes ideer fra 900-tallet og heller bruke hodet.

 

hvis du har vært i peace conferance ville du sikkert fått med deg at det å sitere ut verser av sitt orginale sammenheng blir feil.

Det gjør jeg heller ikke. Det er forøvrig ingenting som forsvarer å gi kona si juling, OM du skulle leve i den forvirringen å tro det.

 

understrek gjerne at jeg ikke er ute etter konflikter & uroligheter. & at jeg ikke er noen lærder , ellers hadde du fått enda mer nyttige svar. alt jeg sier er forsøk på å rette missoppfatningene du og andre har om islam. Jeg mener personlig at Islam net har en god samling og svar på mange av spørsmålene dine. du kan besøke dems webside http://www.islamnet.no

Jeg har ikke fått et eneste nyttig svar fra deg så lang. Du vrir deg unna de vanskelige sitatene fra Koranen. Det er tydelig at du ikke kjenner Koranen godt nok, og derfor kanskje burde revurdere din tro, til du faktisk vet HVA det er du tror på og ikke minst hvilke sinnssvake ideer det er du promoterer.

 

Jeg har fra nå bestemt å ikke besvare innlegg som er ment for provosjon / lignende.

Jeg har fra nå av bestemt meg for å ikke besvare innlegg som er useriøse og ikke klarer å ta til seg de fakta som står i Koranen.

 

Jeg har dokumentert ganske klart med sitater fra Koranen og jeg er ateist! Du påpeker stadig at du ikke er lærd, jeg antar at du mener Imam. Selv jeg som er ateist kjenner tydligvis Koranen bedre enn deg som utgir deg for å være troende muslim, er ikke det ganske betenkelig? At du ikke vet hva du tror på? Burde ikke det være god nok grunn til å først betegne deg som ateist, frem til du har lært deg nok om Islam og Koranen til å vite hva du prater om?

 

Jeg har ikke noe behov for å ta kontakt med folkene på islamnet.no eller likende steder. Jeg var en gang i tiden medlem av forumet på desi.no, men ble kastet ut derfra, fordi jeg stilte for vanskelige spørsmål i forhold til Koranen.

 

Red.: Forøvrig vil jeg gjerne vite hvordan du vet noe som helst om den religiøse tilknytningen til de sakene du linket til. Hvordan vet du hvilken religion de tilhører, eller ikke tilhører? Jeg kan ikke se at noen av dem sier noe som helst om dette.

Endret av NikkaYoichi
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Vist du virkelig kjenner koranen godt, som du selv indirekte har påstått, og du mener koranens verdier er verdt å forsvare så burde du klare å svare for innlegget til nikka med dine egne ord. Ingen lenking til andre nettsider med beskjed om "les her" og dette tullet nå. Vis oss hva du kan om det du står for!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Hvorfor skal norske vite noe som helst om Koranen eller Islam? Det har ingenting her å gjøre!

De fleste vet ikke hva islam er, og det er årsaken til at motstanden er så lav.

Kunnskap er fundamentet for all rasjonell tenking, så jeg ser ikke noe galt i å lære om Muhammed og islam. Jeg tror de aller fleste vestlige som leser om Muhammeds liv fra et objektivt utgangspunkt, vil ende med samme konklusjon som meg. Det ville utelukkende vært positivt for det norske samfunn og kultur.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

De fleste vet ikke hva islam er, og det er årsaken til at motstanden er så lav.

Kunnskap er fundamentet for all rasjonell tenking, så jeg ser ikke noe galt i å lære om Muhammed og islam. Jeg tror de aller fleste vestlige som leser om Muhammeds liv fra et objektivt utgangspunkt, vil ende med samme konklusjon som meg. Det ville utelukkende vært positivt for det norske samfunn og kultur.

 

Sant! Jeg støtter dette :thumbup:

Lenke til kommentar

Dust

prøv å forstå spørsmål før du svarer!

Det er ikke en måte å snakke til det folket du har søkt tilflukt hos. Du har å stå med lua i hånda og bukke pent. Vær glad for at du i det hele tatt får lov til å åpne den stygge kjeften din. Det fikk du neppe i hjemlandet ditt.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

De fleste vet ikke hva islam er, og det er årsaken til at motstanden er så lav.

Kunnskap er fundamentet for all rasjonell tenking, så jeg ser ikke noe galt i å lære om Muhammed og islam. Jeg tror de aller fleste vestlige som leser om Muhammeds liv fra et objektivt utgangspunkt, vil ende med samme konklusjon som meg. Det ville utelukkende vært positivt for det norske samfunn og kultur.

 

Sant! Jeg støtter dette :thumbup:

 

Islam har ikke noe positivt å tilføre noe samfunn. Denne religionen representerer en kultur som står i skarp kontrast, ja nærmest i opposisjon til vår kultur.

 

Islam=ukultur

 

 

Ingen religion tilfører noe positivt til en kultur eller et samfunn. Islam er i særklasse verst i denne sammenhengen.

 

 

 

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Det bare fordi dere ikke tror , dere valgte å hate Gud fremfor å se på hva Gud har kommet med. og nei jeg har friheten til å legge ut så mange lenker jeg vil. jeg bestemmer om jeg skal skrive med egne ord eller ikke. og mener at det ikke spiller noen rolle om jeg skriver med egne ord eller om det er noen andre som svarte på det samme. jeg vil ikke bevise at jeg er flink fordi Islam lærte oss å ikke skryte av oss sjøl. så det er opp til dere å lese/ ikke. jeg mener at det burde vært nok med en link med den infoen som trengs. det er ikke nødvendig å debattere med meg om Gud for Guds tegn er soleklare. men Gud velger hvem som får sett dem ettersom hvordan man er.Gud har alltid og skal alltid være tilgivende og bamhjertlig. men det er dere som ødlegger for dere selv ved å late som dere kan mer enn Gud som skapte dere.

Lenke til kommentar

Vi ateister vet det ikke eksisterer noen gud, derfor er argumentet ditt tynt her. Jeg er opplært til å ikke kunne hate eller elske noe som ikke finnes.

 

Du nekter pent å svare for deg når det kommer en god del argumenter mot profeten din. I tillegg så mener du at du ikke er opplært til å skryte? Jeg oppfordret deg til å vise oss andre at du kunne koranen skikkelig og at du kunne svare for deg på samme måte som din profet og din gud blir satt i et dårlig lys her. Dette er ikke å skryte! Lær deg det.

 

Når du ikke svarer skikkelig for deg så setter du, som representaten i denne diskusjonen av den hellige bok, koranen i et idiotisk lys..

 

..Eller vent, du kan kanskje ikke en pøkk om koranen og frykter det at øynene dine skal åpnes og du innser at din tro er basert på tullball du og?

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Vi ateister vet det ikke eksisterer noen gud, derfor er argumentet ditt tynt her. Jeg er opplært til å ikke kunne hate eller elske noe som ikke finnes.

 

Ikke alle av oss vet ikke at Gud ikke finnes, noen av oss velger å ikke forholde oss til noen gud, betyr ikke at vi benekter guders eksistens. Det som eg for meg selv kan si er at eg finner guden "Allah" til å vere serlig ondsinnet. Men inntil bevis er funnet for noen av gudene velger eg å ikke forholde meg til noen av disse. Du kan lese mer om positiv og negativ ateisme her; http://en.wikipedia.org/wiki/Negative_and_positive_atheism

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...