Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenter! Må gutter/menn være veltrente?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er et svært generelt spørsmål.

Basert på det faktum at vi alle er individer, og følger forskjellige prinsipper.

Hver og en har sin egen personlighet. F.eks noe jeg betrakter som vakkert, kan en annen person se på som det motsatte. Vi kan med det konkludere at enkelte jenter ønsker at menn skal være "veltrente", samtidig som andre, ikke.

 

Bitxia

Endret av Bitxia
Lenke til kommentar

Jeg er enig med de som sier at det handler mye om selvtillit. Noen av venninnene mine har falt for gutter som ikke mange finner attraktive, men jeg må selv innrømme at selvtilliten dems har gjort at også jeg selv tiltrekkes av dem. Men de er fremdeles ikke attraktive for min del. Disse guttene behandlet forresten venninnene mine veldig dårlig i forholdet, på måter som utrykte hvor usikre de faktisk var på seg selv. Så kanskje det bare var på overflaten? Ikke vet jeg.

 

Men selvtillit = tiltrekkende

 

Hilsen Jente 15

Lenke til kommentar

Det er sant, du kommer lengre med en veltrent kropp

 

Hvorfor ?

 

Her er hemmeligheten: Å se bedre ut gir deg bedre selvtillit, som igjen gjør deg mer tiltrekkende og derfor lettere skaffer deg dame/type. Det har mindre med selve utseendet enn du tror, men det er en bra innstilling å tro at det er KUN utseende relatert og siden du ikke er veltrent er DET grunnen til at du ikke har dame.

Nei, saken er nok den at det er din selvtillit som gjør at du ikke har dame.

 

(det jeg egentlig skrev her var: kom i gang med treninga, få selvtillit, få dame, hva venter du på?)

 

Jeg er ikke helt enig med deg nå, Okeblol. Pene og veltrente folk kan også ha lavt selvtillit. Det kan være knyttet til psykologikse problemer, for eksempel. Overvektige folk kan også bli sjarmerende.

Ellers er jeg enig - hvorfor han begynner ikke å trene seg, jobbe med overvekten og utseenden? Det er, selvfølgelig, lettere å gjøre ingenting og bare klage at ingen vil ha ham som kjæreste.

Jeg kan nesten si at bare personlighet er avgjørende for meg, unntatt tilfeller når problemer med overvekten er virkelig veldig store. Men hvis man har en trent kropp

såm er det pluss!

Lenke til kommentar

 

 

Jeg er ikke helt enig med deg nå, Okeblol. Pene og veltrente folk kan også ha lavt selvtillit. Det kan være knyttet til psykologikse problemer, for eksempel. Overvektige folk kan også bli sjarmerende.

 

 

Beklager hvis jeg var uklar

 

Jeg mente at man får BEDRE selvtillitt av å trene, ikke at man nødvendigvis får god selvtillitt

Lenke til kommentar

Trådstarter: Svaret er NEI, man må ikke være veltrent for å få seg dame! Det handler om selvtillit, utstråling osv, slik mange nevner her! Jeg hadde dårlig selvtillit selv, ikke er jeg veltrent eller noe heller, jeg trosset egne grenser og oppsøkte jenter, prøvde å virke så selvsikker som bare det! Endte opp med å bli sammen med ei nydelig jente, som jeg kanskje vil påstå er langt over min egen "liga". Det er dessverre over nå, men herregud det har gjort underverker med selvtilliten! Ta mot til deg gutt, det verste som kan skje er at du blir avvist! Det er vondt ja, det har jeg opplevd selv mange ganger. Man må bare ikke ta det til seg, og prøve igjen! Det er vanskelig ja, men har andre, som foreksempel meg klart det, kan de fleste klare det! Lykke til ;)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Gidder ikke å lese alle svarene, og svarer dermed ut i fra hva hovedinnlegget spør etter.

 

Sixpack er oppskrytt. Det er et fåtall gutter som har sixpack uten å være for tynn. Jeg foretrekker heller en mann med litt for mye på kroppen, enn en som er altfor tynn. Det er ikke en ulempe om han er fysisk god form, men for meg er det viktigst at mannen min er frisk og tar vare på seg selv.

 

Jeg har vært sammen med et par gutter/menn som kan kategoriseres som overvektige. Det som var mest slitsomt var ikke at de hadde for mye fett på kroppen, men det at de hadde altfor lav selvtillitt. Det var utrolig slitsomt!

 

Det viktigste er at du er frisk og har det bra med deg selv. Hvis du skal slanke deg/trene så gjør det for deg selv og din egen helse.

 

Så kan du stille deg selv spørsmålet, hvilke jenter liker du? Må de være superslanke og ha "modellkropp" for at du skal tenne på dem? Jeg tror faktisk jeg hadde følt meg ukomfortabel av å være sammen med en mann som var bare muskler og utseende, for jeg er langt i fra perfekt selv :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...