Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Ensom student i Bergen.


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg har vært student i Bergen i over et år og trives med valg av studier og har det generelt veldig bra.

Men jeg har liksom en veldig liten omgangskrets her, har en del venner på skolen men de fleste har dame og sitt eget liv og leve i helgene osv..

Jeg er en ganske pratsom og livlig fyr men problemet er at jeg ikke tørr starte å snakke med folk, er noe som henger i etter at jeg ble ekstremt mye mobbet i 5. til 10. klasse, så jeg leter hele tiden etter signaler hos folk og ser stort sett på alle signaler som negative. Ovaranalyserer liksom folk i frykt for at de skal tenke dårlig om meg.

 

Er det noen her som vet om noe i Bergen som man kunne vært med på for å bli kjent med litt folk, eller noen fiffige metoder for å være interessant og komme i kontakt med folk.

Eventuelt noe annet enn å prøve å snakke med den som sitter ved siden av deg på bybanen for da blir du sett på som en enormt stor idiot......

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan ikke bli med i en studentforening eller lignende. Kanskje det kan være lettere å bli kjent med folk når de ser dem flere ganger, og dere gjør noe sammen, istedet for bare en tilfeldig person som du ikke aner om du har noe til felles med. Om du ikke har spesielle interesser så har du jo Studentersamfunnet og Kvarteret i hvert fall.

Lenke til kommentar

Ja, meld deg inn i en klubb eller en studentforening. Skriv i Studvest, driv med studentpolitikk, vær i Samfundet, ASF, Kvarteret e.l. Jeg skjønner at det kan være vanskelig å melde seg inn, men noen ganger må man bare hoppe i det. Ikke bry deg om at du ikke kjenner noen der fra før. Det er mange som er i samme situasjon, og du blir fort kjent med folk. En av de få tingene jeg angrer på, er at jeg ikke gjorde dette mye tidligere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...