Gå til innhold

Hvordan får jeg større killstreak og mindre død i MW2?


Anbefalte innlegg

hei:) jeg sliter litt med å holde meg i live på mw2, kan noen fortelle meg hvordan jeg best holder meg i live? hvilke perks, våpen, osv som hjelper meg å holde meg i live på nært hold? jeg selv foretrekker Ump45, spas 12. P90, striker og Vector, spas 12, men hjelper dette meg noe? er camping bra, eller bør det være litt av begge? håper på nyttige svar :))

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Se mye på radar, du må se hvor dine enemies er på vei til så må du prøve å backstabbe dem. (Team Deathmatch funker dette bra på).

 

Våpen og perks må du se selv hva du liker best, men jeg foretrekker ACR m/ deagle. Mine perks er Sleight of hand Pro, Stopping power, Steady aim.

 

Prøv og dukk/ligg nede og beveg deg fram og tilbake til siden når enemies kommer på nært hold, dette gjør det vanskeligere å treffe deg og de må bevege musen mer. Beveg deg også ikke ut midt i det hele!

Alltid beveg deg HELT på sidene av mapsene, dette gjør at du ikke er et "easyprey" aka et lett kill. og du har mer sjanse til å ikke bli skutt av en sniper.

Endret av bekimc
Lenke til kommentar

takker :) men disse prestige folka ersinnsykt raske i avtrekkeren, så med en gang jeg får øye, så er jeg så godt som død, er det noen lett måte å ta dem på, for eksempel raske headshots osv. jeg er veldig sånn, camper litt, beveger meg litt, og holder på slik igjennom en kamp, foresten så er det team deathmatch og free for all jeg mest spiller. jeg sliter sykt med å holde meg i live, og få kills osv, jeg ligger i snitt på 7-15 kills og 8- 16 død på hver runde. er foresten (level 40)

Endret av rob3rtsen
Lenke til kommentar

Gå stille bak hjørner, og se deg rundt omkring i kantene. Løper du bare rundt som en villkatt og ikke sjekker hjørnene så dør man kjapt av folk som har AK/UMP45. Se MYE på radar, og kast flashbang/stun nades der du vet at enemy står. Sjekk også eventuelt gode spillere på YouTube også ser du hvordan dem beveger seg, skyter, hvilket utstyr dem har. Følg nøye med så får du mye ut av det.

 

Taktikken at du camper litt (5-15 sekund) og sjekker område, så går du videre (som du gjør) er en bra taktikk om du skjønner deg på den.

 

Anbefaler YouTube, mye å lære :roll:

Lenke til kommentar

En grei måte for deg er spille litt defansivt i begynnelsen av gamet, for så etter du har funnet ut taktikken til motstanderne begynne å plukke dem ut på nøkkelpunkter i mapsa.

 

Jeg foretrekker og bruke sidene av mapene for å komme meg bak fienden for så å rushe opp til spawn og ta alle. Hvis fienden spiller mer aggresivt en defansivt må du spille litt mer forsiktig og passe på alle sidene dine, for vips kan en rusher knife deg hvis du ikke har sett deg godt nok om.

Lenke til kommentar

Ikke overrumple fiendene dine etter en lang sprint, og forvent at du klarer å sikte inn å drepe dem etter et halvt sekund. 

 

Vit hvor du har fiendene dine. Det er cluet. Enkelt nok.

 

Ser du at det kommer skudd på radaren? Sprint innen rekkevidde, cover, og du har han. Du har sett ham, han har ikke sett deg.

 

Men ærlig talt, det er bare å spille. Da blir du bedre.

 

 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...