Gå til innhold

BK Portrett


And79

Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3124

Hva har du gjort med bildet? Det er fult av støy! Videre så er det på nær skarpt nok, det ser ut som at du har bommet på fokusen her altså. Hadde det vært opp til meg så hadde jeg tatt grep for å redusere støy, en ordentlig runde med opp-skarping og til slutt redusert fargemetningen en del. :)

Lenke til kommentar

Totalt sett liker jeg det egentlig ganske godt.

 

Legger ikke så mye merke til støyen. Det er litt, men det er en ganske fin kornstruktur og ikke noe fargestøy, så det går bra. Ganske unødvendig å henge seg opp i.

 

Fargetonene er relativt behagelige. På min skjerm ser jeg ikke noe behov for å tone ned fargene, men den er ikke helt riktig justert. Men er enig i at rimlighten ble litt vel kraftig. Gjør ikke noe å ha en del futt i den, men å brenne ut helt blir litt drastisk.

 

Men det jeg har størst problemer med er egentlig hvordan hånda kommer poppende opp fra intet. Skjønner jo forsåvidt hva den gjør der, men det hadde blitt mer naturlig å se på om man så mer av armen. Sånn som det er nå blir jeg fort sittende og ubevisst lure på hva som skjer der hånda kommer stikkende opp fra. :p

 

Men du er absolutt inne på noe her, det synes jeg. :)

Endret av C₈H₁₀N₄O₂
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...