Narsissisten Skrevet 21. februar 2011 Del Skrevet 21. februar 2011 Jeg steker dem i vanlig husholdningssmør (som man har på brødskiva), på full varme for så å snu ned varmen litt når jeg snur dem. Deretter tar jeg selvfølgelig chilli-saus og ketchup på. Enn dere? Og hva er for deg den "beste måten"? Lenke til kommentar
iChristian Skrevet 21. februar 2011 Del Skrevet 21. februar 2011 Koking i 11 min... Lenke til kommentar
Bonnskij Skrevet 21. februar 2011 Del Skrevet 21. februar 2011 Som regel en av tre metodar. Anten ein omelett med champignon og pepperoni/morrpølse Som eggerøre med bacon og toast, eller steikt på begge sider saman med det eg kan finne i kjøleskapet. Som regel ost, løk, krydder, pølse. OSV. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå