Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå begynner min telefon å restarte flere ganger om dagen, utrolig irriterende. Jeg tenkte jeg skulle koble telefonen til PC for å sjekke om det er kommet en update. Når jeg kobler til telefonen, får jeg beskjed om at dette er "unknown device". Dette skjer på alle USB porter, på tre forskjellige pcer. Jeg har sjekket Google, og mange engelske forum som gir potensielle løsninger - men ingenting fungerer.

 

Lading fungerer både med USB kabel i PC og i støpselet i veggen. Kan USBporten være ødelagt på telefonen?

Lenke til kommentar

Sliter litt med min SGS2 for tiden.

 

Den rebooter rimelig ofte når batteriet er under 50%, og hvor mye som er igjen på batteriet varierer kraftig. Den kan finne på å vise 40% i noen minutter, og stige 2-3%/timen i et par tre timer fremover.

 

I tillegg hadde den to døgns kapasitet når jeg kjøpte den. Nå virker det som at det er nærmere 12t. Den er ikke rootet. Stock firmware, siste versjon.

 

Forslag? Kanskje fukt har trengt inn på en våt dag? bør jeg demontere denne også og rense omhyggelig slik jeg gjorde med nexus one'en min, eller er det noe annet som er problemet? Kjøpte nytt batteri som er på vei i posten forøvrig, bare for å være sikker.

Lenke til kommentar

Ja, lastet ned på alle tre. To av de hadde dette fra før av, men jeg har avinnstallert og innstaller Kies på disse.

 

Iom at den lader, kan vel ikke USButgangen til telefonen være ødelagt?

 

Er nok ikke usb-porten det er noe galt med. Har ofte det problemet med diverse usb enheter, og som oftest hjelper det med drivere.

Lenke til kommentar

Greide selvfølgelig å miste mobilen ut av lomma når jeg gikk ut av bilen istad, så den lå ett par sekunder i snøen, dekselet og batteriet falt ut. Har ikke prøvd å skru den på enda.

 

Vet det har blitt sagt her før, men fant ikke frem til det, hva burde man gjøre med mobilen når den har blitt utsatt for vann?

Endret av Christoffer99
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+oiasdf79

Legge den til tørk. Sørger du for at den tørker skikkelig opp før du slår den på så går det sannsynligvis helt fint. :)

Endret av Slettet+oiasdf79
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...