Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skaffet meg denne i går, det er en utrolig behagelig telefon :) Rett og slett den beste jeg har hatt.

 

Jeg lurer litt på hvordan man kan ordne ikonene slik som i vedlegget?

Altså slik med gul firkant rundt istedenfor slik jeg har det, altså det i grønn. Få samlet det litt mer altså.

 

Den øverste gule firkanten er life.contacts, og er en ganske nyttig speed dial widget.

 

Fra produktbeskrivelsen:

 

 

life.contacts makes your communication fast, simple and pretty. The widget will show pictures of your most frequently used contacts right on your homescreen. And just tap a picture to get in touch.

The widget will learn how you communicate and select contacts based on that. This way you will always have your most relevant contacts in your widget.

Lenke til kommentar

Misstenker at det er denne mobilen som erstatter min Omnia HD, men ikke før jeg er ferdig med sommerferien...er så dritt å herpe en ny mobil med engang hehe :p

 

Men hvordan fungerer den i windows 7 (64) med tanke på oppgraderinger o.s.v.? Omnia HD var jo søppel på det omerådet. Eller er vel mere samsung som SUGER der som ikke brydde seg en skvett om folk som hadde noe annet enn XP

Lenke til kommentar

Jeg fikk min SGSII levert på døra av DHL i dag. :D Må si at den svarer til forventningene! :) Veldig firkantet i øynene nå, etter tre-fire timer med fikling, nedlasting av apps og konfigurering. :)

 

Jeg trodde at det skulle følge med et minnekort på 16 GB, men det gjorde det ikke. En tur på Clas Ohlson og Lefdal i dag gav ingen resultater. Clasern hadde ikke 32 GB-versjonen, og Lefdal skulle ha 995 kroner for sin Kingston 32 GB.

 

Passer denne til telefonen?:

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=617261

 

Hva er forskjellen på SD- og SDHC-kort?

Lenke til kommentar

Kan du poste en screen capture av strømforbruket siden forrige lading? (Home+Pwr)

 

Litt usikker på om denne var rettet til meg, men her er en screenshot fra i dag, første periode på wifi er på kontoret (D-link DIR655), deretter uten wifi (men påskrudd på telefonen) på tur hjem, og så i leiligheten (som forøvrig også har en D-link-router (DIR-600)). Se hvordan kurven er bratt frem til den kobler til på hjemmerouteren, og deretter forandrer retning på tross av mer aktiv bruk...

Ser ut som det er DIR-655 som skaper problemer for deg ja. Dette er et kjent problem. DIR-600 ser imidlertid ikke ut til å gjøre noe skade. Nå vet ikke jeg hva du får gjort med det, men ruteren på jobb bør byttes ut. Kanskje være litt uheldig med kaffekoppen i morgen? :whistle:

 

 

Flashing a custom rom will rooting will.

Flashing a stock rom could lead to rejection by a vendor if you bought from Vodafone and do not have the Voda firmware they could reject warranty but in that case the Samsung warranty would still be in place.

 

Skeptisk.... Selv om programvaren er offisiell.

Om du flasher selv, ved hjelp av odin, mister du garantien din. Om du har en USB-jig kan du resette flash counteren, og da vil det ikke bli oppdaget at du har flashet den, om du kan legge inn firmwaren du har på nytt.

 

La verkstedet flashe denne firmwaren for deg, kjøp deg en USB-jig, og flash så mye du vil etter det.

 

Om du flasher en offisiell ROM gjennom Odin så er dette ikke forskjellig fra å flashe gjennom Kies. Flash counter vil IKKE økes. Kun om du installerer uofisiell ROM. Og ja, jeg har testet selv.

Så vidt meg bekjent er Odin programmvaren Samsung sine service teknikere benytter seg av for å flashe telefoner.

Når man er i download mode på telefonen så står det faktisk Odin mode (eller noe lignende), så det er ikke utenkelig at Odin faktisk er Samsung sin offisielle programvare for installasjon av programvare innad i bedriften. Flashing av ROM beregnet for ditt marked med Odin har ikke noe å si for garantien da det er det samme som å flashe med Kies. Flashing av en uoffisiell ROM eller en beregnet for et annet marked kan muligens skape problemer med garantien.

 

Har xxkf2 er dette eldre en ke7?

XXKF2

Build date: 11/06/2011

 

XWKE7

Build date: 18/05/2011

 

etter at jeg instalerte kf i går sa har telefonen begynt og sluke enormt med batteri det er android os som er synderen akkurat nå ligger den på 81% noen som veit hvordan man fikser dette?

Du har flashet XWKF3 (NEE)?

Lenke til kommentar

Jeg bestilte 31 gb class 10 hos jernia.no til 499,-Verdt å sjekke?

Ja, det er verdt å sjekke. :) Bare synd at de er utsolgt og ikke får inn før 1. august... :( På prisguide kunne jeg ikke finne noen 32 GB microSDHC class 10 kort. Får vel klare meg med telefonminnet så lenge, da. :)

Endret av stiansa
Lenke til kommentar

Jeg bestilte 31 gb class 10 hos jernia.no til 499,-Verdt å sjekke?

Ja, det er verdt å sjekke. :) Bare synd at de er utsolgt og ikke får inn før 1. august... :( På prisguide kunne jeg ikke finne noen 32 GB microSDHC class 10 kort. Får vel klare meg med telefonminnet så lenge, da. :)

 

Står forventet sendedato 1. juli på min ordre. Skal ringe dem. Om det tar for lang tid kansellerer jeg bare og bestiller den til 509,- fra Komplett i stedet.

 

Tar nå i mot tips til en custom ROM (som ikke sletter dataene), som helst er rootet og særs effektiv med batteri (og GPS?).

Ellers tror jeg jeg går tilbake til KE7.

 

Bumper/maser, hva dere nå vil kalle det. ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...