_tHokA_ Skrevet 13. februar 2011 Del Skrevet 13. februar 2011 Jeg har hørt man skal unngå krydret mat i frityrkoker, pga det kan ta fyr. Jeg selv synes det høres rart ut, så må spørre. Så er det farlig å f.eks frittere krydret pomfri f.eks? Lenke til kommentar
toazty Skrevet 13. februar 2011 Del Skrevet 13. februar 2011 nei det er ikke farlig... det vil mest sansynligvis kanskje bare lage litt bobler og litt knistring pga krydderet, grunnen til at det ikke skal krydder i frityren er fordi det kan sette smak på ting det ikke skal være noe smak på... er ikke noe kjekt med piffi på fritert banan eller fiskekrydder på pommes .. uansett så går det helt fint.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå