Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

ASUS G73JH stopper opp


Anbefalte innlegg

Jeg har hatt en del problemer med denne pcen nå, som at pcen fryser og buzzer eller at den skrur seg selv av, og nå har jeg et nytt problem. Når jeg starter pcen så stopper den opp etter ca. 5 sek. Absolutt alt stopper opp, klokken, musen, tastaturet osv... Det eneste jeg kan gjøre er å holde inne avsluttnings knappen.

 

Dette skjer bare når jeg starter den på vanlig måte og ikke om jeg starter den i sikkerhetsmodus, som jeg er i nå. Dette startet når jeg skrudde på pcen i dag tidlig etter at den har vært av i ca 8 timer, det eneste jeg gjorde var å skru den på, starte Opera og så stoppet den opp og har ikke fungert siden.

 

Er det noen som vet hva jeg kan gjøre for å fikse dette?

 

Takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar, klarte å fikse det ved at pcen "reparerte" som den plutselig gjorde etter at jeg hadde skrudde den av mange ganger etter hverandre. Men nå har jeg et nytt problem som jeg også hadde tidligere, skjermen stopper opp, den begynner å buzze og eneste måten å komme ut av det er å skru av pcen :S

Lenke til kommentar

Jeg får ikke noe ut av det å installere BIOS drivere fra ASUS sine sider, de sier "BIOS 209 Please use EZflash or Winflash V2.30.1 to flash this BIOS. You can get Winflash V2.30.1 from below link: http://support.asus.com/download/download.aspx?model=G73JH&f_name=Winflash_WIN7_32_64_z2301.zip&f_type=21&os=8" og når jeg laster ned Winflash fra der og installerer det så får jeg ikke til å "flashe" BIOS med det programmet :S

Lenke til kommentar

Bare glem Winflash, det er bedre å bruke EZ-Flash. Kopier BIOS filen til en USB stikke og la den stå i en USB port når du starter PCen. Trykk Alt+F2 for å starte EZ-Flash. Finn så BIOS filen på USB stikken og oppdater.

 

Mener å huske at tastene du må bruke er de samme for Asus hovedkort som for Asus bærbare PCer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...