Gå til innhold

Grandiosa på 1,2 kg, god?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

God? Neppe.

 

Lureri? Uten tvil.

 

Det er jo helt uhyrlig at de i det hele tatt får lov å bruke ord som "hjemmelaget" om slik drittmat.

 

Jeg har ikke sett etter selv, men jeg antar (og her må noen gjerne korrigere meg) at ingrediensene ser omtrent slik ut, i denne rekkefølgen;

Hvetemel, ost (Jarlsberg), vann, pizzakjøtt (!), og noen random E-stoffer og ymse lurium her.

 

Ikke er det hjemmelaget, og ikke er det hverken sunn eller god mat.

 

Er vel ikke at den er hjemmelaget, men er på størrelse med hjemmelaget.

Lenke til kommentar

Ganske god pizza. Smaker helt streit kjøttdeigpizza uten noen fiksfakserier.

Gratulerer, de har greid å lure deg. Den er full av fiksfakserier :whistle:

 

God? Neppe.

 

Lureri? Uten tvil.

 

Det er jo helt uhyrlig at de i det hele tatt får lov å bruke ord som "hjemmelaget" om slik drittmat.

 

Jeg har ikke sett etter selv, men jeg antar (og her må noen gjerne korrigere meg) at ingrediensene ser omtrent slik ut, i denne rekkefølgen;

Hvetemel, ost (Jarlsberg), vann, pizzakjøtt (!), og noen random E-stoffer og ymse lurium her.

 

Ikke er det hjemmelaget, og ikke er det hverken sunn eller god mat.

 

Er vel ikke at den er hjemmelaget, men er på størrelse med hjemmelaget.

"Vår hjemmelagde Grandiosa" .. på hvilken måte prøver de her ikke å selge noe som noe annet enn det det er?

Lenke til kommentar

Men den er altså ikke hjemmelaget på noen som helst måte..

 

Hadde de enda vært litt mer ærlige og sagt at den er "som hjemmelaget" eller noe i den retninga, så hadde det ikke vært så galt. Men jeg lover deg det er mange som går rett på dette og tror de bruker pengene sine på skikkelig sunn, god og "så og si hjemmelaget" mat. Disse blir grundig lurt av Stabburet her, og Stabburet fortjener virkelig ikke de pengene.

 

Den papplefsa er fryktelig langt fra noe en kan kalle hjemmelaget.

Lenke til kommentar

Ganske god pizza. Smaker helt streit kjøttdeigpizza uten noen fiksfakserier.

Gratulerer, de har greid å lure deg. Den er full av fiksfakserier :whistle:

Jeg skrev at den SMAKER som en helt streit kjøttdeigpizza uten noen fiksfakserier, ikke at den ikke inneholder fiksfakserier. Om du synes at den smaker fiksfakserier så er vel det greit for meg, men jeg føler meg ikke lurt.

Lenke til kommentar

Det er den soleklart beste grandiosaen. Vel, bortsett fra pepperoni grandiosa kanskje.

 

Den smaker hjemmelaget, bortsett fra at den smaker faktisk godt. Det gjør nemlig ikke de fleste hjemmelagete pizzaer. Og nei, det gjør ikke din heller, du bare tror det.

 

Alle hjemmelagede pizzaer jeg har smakt har vært mye verre enn denne. Og det er en grunn for at den smaker ganske mildt, så man kan trikse litt selv hvis man vil.

 

Den er IKKE dyr. De andre grandiosaene koster rundt 40-50kr og veier rundt 500 gram. Noen enda mer, som lørdags grandiosa bl.a. Den koster vel rundt 60.

 

Denne veier 1.2kg og inneholder MYE mer ost og kjøttdeig enn andre pizzaer. Og det er de dyreste ingrediensene.

 

Og for de som sier at det er lurere/billigere å lage selv. Aldri i verden.

 

Du skal kjøpe mye ost og kjøttdeig for å slå denne og må lage en ganske stor bunn og saus og tull. Ja, du vil kanskje klare å lage den for rundt 70-80kr, men så skal du også styre med å lage den også.

 

Tid er penger.

 

Og så ender den opp som alle hjemmelagede pizzaer likevel, smakløs og jævlig. Uff, som jeg er lei denne "alle kjøpe-pizzer smaker drit, kun hjemmelaget som duger" myten. Jeg kan garantere deg at First Price pizzaen til 16kr er bedre enn den oppskrytte greia du lager.

 

En negativ ting skal jeg komme med, reklamen for pizzaen er grusom. Helt for jævlig.

Jeg får lyst til å slå ned halvparten av de overglade folka, særlig den udregelige rødhåra drittungen som sitter og tygger og ikke skjønner hvor jævla stygg han er.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Alle hjemmelagede pizzaer jeg har smakt har vært mye verre enn denne. Og det er en grunn for at den smaker ganske mildt, så man kan trikse litt selv hvis man vil.

Då har du smakt feil pizza.

 

Det sier dem alltid. Helt til jeg smaker deres "fantastiske" pizza og den er like kjip som alle andres hjemmelagede.

 

Kanskje bare ingen som tør å si i fra hvor vonde de er, derfor fortsetter denne teite myten om at hjemmemekka er best.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Helt grei pizza, men ikke vært prisen(nesten all vekten er dessuten den altfor tykke bunnen).

I motsetningen til andre her, lager jeg langt bedre hjemmepizza for under en hundrelapp.

Lenke til kommentar

Hjemmemekka er veldig avhengig av at noen som faktisk klarer å lage pizza lager den, og det er mye ferdigbunn og ferdigsaus ute å går, og da har du allerede tapt. Vil gjette på at over 90% av alle hjemmepizzaer lages med ferdig pizzasaus f.eks.

Eg synest uansett at ein heimelaga pizza med ferdigsaus er betre enn Grandiosa på 1,2kg. Med litt tomatskiver på toppen, krydder og litt anna blir det fort ein god smak. Det meste av frossenpizza er tamme i forhold.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...