Gå til innhold

FIFA 12: Den Gigantiske Tråden


  

358 stemmer

  1. 1. Kommer Fifa 12 i spillsamlingen din?

    • Ja
      280
    • Nei
      37
    • Trenger mer info når den tid kommer
      25
    • Det er PES som gjelder
      7
    • Går for begge
      6
    • Ja, det gjorde det. Men fy FAEN som eg angrer!!!
      3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Doumbia er en spiller eg rett og slett vil ha fjernet fra hele Fifa, roper Noob fra hele spilleren. Bare å løpe så får han ballen med seg i alle mulige varianter.

 

Noe sier meg at du har for trege forsvarere og/eller ikke klarer å dekke rom.

 

Jeg har spilt mye med Doumbia i UT, uten å tune'e han med kort. Er fortsatt en helt annen spiller.

 

KLarer fint å dekke rom, er ikke uten grunn Nr 7 i verden som ANY på pc og 300 på Xbox på Fifa club.

Lenke til kommentar

Har sluppet inn 4 mål på 4 kamper i dag, og 3 av de var sånne irriterenes tabbe mål. Et lompe skudd hvor ballen trillet bortover gresset og inn i mål fra utsiden av 16 meteren, hvor keeperen slengte seg etter at ballen var forbi han. HELT fucket.

 

Deretter i neste kamp skulle jeg sentre en pasning, pasningen traff en medspiller som nektet å ta ballen, så den ble liggende fint tilrettelagt for motstanderen å plukke opp å score aleine med keeper. De to kampene tapte jeg.... Deretter i den siste kampen, leder jeg 1-0 til det 89 minutt, hvor samme situasjon som nevnt over gjentar seg. Sentrer ballen, treffer medspiller, nekter å ta ballen, motstanderen benytter sjansen og scorer.

 

Det at man skal sentre til en spiller, men at en annen medspiller kommer løpende og blokkerer pasningen, for deretter å DRITE FULLSTENDIG i ballen er jævli irriterenes. Og det skjer alt for ofte med meg. Også det at jeg løper med ballen, og det kommer en medspiller og krasjer inn i meg, så ballen mistes. Det skjer så altfor ofte med meg, men jeg ser det veldig sjeldent når jeg spiller mot andre. Jeg bare skjønner ikke hva jeg gjør feil. Det er noe som ikke skal skje.

Lenke til kommentar

Spilte en kamp med Bronselaget mitt og ble matchet mot ett gullag med blandt andre Reina i mål.

 

Stod 0-0 til pause, så i andre omgang fyrte eg av ett skudd som dundret i tverrliggeren, Reina var etter den og hoppet liksom opp som om at den skulle gå over, Reina landet og ristet oppgitt på hodet, mens ballen falt ned bak han og eg headet inn returen.

 

Artig.

 

EDIT: Ja, litt feil tråd men samma faen.

Endret av LunaticFanatic
Lenke til kommentar

KLarer fint å dekke rom, er ikke uten grunn Nr 7 i verden som ANY på pc og 300 på Xbox på Fifa club.

 

Sykt kjedelig, er jo rene barnehagen hvis du spiller med tilfeldige folk. Eller spiller du med et fast lag?

 

Spiller slevsagt med en fast en på hver platform, er ikke interessert i å spille med en som ikke kan spille Fifa. Team Samba på PC, no any no play2 på Xbox

Endret av Raul07
Lenke til kommentar

Er helt utrolig. EA har milliarder til langt opp i blindtarmen men allikevel klarer de faen ikke lage noe som fungerer. Ikke engang noe så enkelt som Pro clubs matchmaking med folk fra rundtomistan har de klart å fucke opp, tilogmed når det er bare 3 stykker i kamprommet fryser det.

 

Har prøvd 11 ganger nå, og enten henger det seg i arenaen og forbindelsen blir brutt NÅR eg endelig kommer til kampen eller så henger det seg i arenaen og eg må restarte spillet.

 

At det er mulig å lage noe så fantastisk dårlig. De fikser på små ubetydelige dritt saker som INGEN bryr seg om, men å gjøre spillet spillbart er ikke aktuelt. Men å lage en funksjon der en kan legge inn egen supportersanger og anna drit får de til. Eg gir vel en god faen i hva folk på stadion synger eller hva slags musikk som spilles eller hva som ropes når laget/spilleren min scorer. FIKS SPILLET JÆVLA AMATØRER!

 

Helt latterlig.

Endret av LunaticFanatic
Lenke til kommentar

Noen som vil spille "fotball" online via ps3 nå? Liker å variere lag, teste ut nye måter å spille seg til sjanser på osv. Liker ikke de som tror at det handler om å trykke inn xR1 og bytte litt med L1 i håp om å vinne en ball høyt oppe så de kan score på i ny og ne. Elsker fotballbiten på fifa, og det er herlig å se både mine mål og herlige mål jeg får i mot.

Min bruker er Shaolinmaaka. Er klar for returkamper og utvikling av spillesptilen din og min

Lenke til kommentar

Fy faen så lei eg er å spille mot Real Madrid. Spiller mot de minst 9 av 10 ganger i head to head.

 

Enig. Må vær mulig å lage flere spillsoner for fifa. Slik at de som vil spille ball kan møtes. Og de som velger verdens beste lag for å ligge bak å kontre, eventuelt jage i 90 min kan heppe i vei

Lenke til kommentar

Ja det kan eg forsåvidt gjøre. Spiller med Arsenal siden det er favorittlaget mitt, men det ser jo ut som resten av verden har Real Madrid som favorittlag. Eg møter nesten aldri lag som Man Utd, Barca osv (spesielt Man Utd). Det synes eg er veldig merkelig.

 

Det som er merkelig er at noen kan få seg til å spille med f.eks. Man City selv om man holder med Man Utd.

Lenke til kommentar

Eg håper og eg håper.

 

Er så mange SMÅTING som irriterer så grenseløst som ødelegger hele opplevelsen. Som feks når en spiller mot og sammen med andre med sine VP. En haster for å velge posisjon på banen mens den klokka der oppe teller ned til kampen begynner...men vent..klokka er ikke der!??!!!!!

 

Så da blir det til at de forbanna grinungene som ikke får spille ving eller spiss blir stående der og ikke trykker mens de venter på at de som valgte spiss/ving skal stikke, det skjer jo ikke og folk blir lei av å vente og trekker seg en etter en. Så tilslutt står en igjen med 2 mot 2.

 

Helt fantastisk at det faen ikke er fikset på DET engang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...