Gå til innhold

FIFA 12: Den Gigantiske Tråden


  

358 stemmer

  1. 1. Kommer Fifa 12 i spillsamlingen din?

    • Ja
      280
    • Nei
      37
    • Trenger mer info når den tid kommer
      25
    • Det er PES som gjelder
      7
    • Går for begge
      6
    • Ja, det gjorde det. Men fy FAEN som eg angrer!!!
      3


Anbefalte innlegg

Kanskje de skulle ha hatt en "hardcore mode". Bare manuelle kontroller, og poengene man mottar er doblet i forhold til vanlige kamper.

 

Er vel heller uaktuellt å fjerne alt av de vanlige kontrollene vi har i dag.

 

hardcore er jo manuell nå. Og det er vanskelig nok det.

 

Tror at hvis EA/FIFA skal gjøre spillet vanskligere, noe de bør gjøre. Så funker det ikke å endre på pasningene slik de gjorde i år fra 10 til 11, de bør fjerne en av kontroller settinga slik at vansklighetsgraden automatisk øker. Det er en mye lettere måte å gjøre det på også.

 

Vet at dette er urealistisk at de skal gjøre, for EA bryr seg mye mer om 6-12 åringene som kjøper spillet enn vi litt eldre som ønsker et mer utfordrende spill. Som Emils1 sier så kunne det vært manuel (eller semi) online, og offline kunne man spilt en mer assisted versjon. Men de kunne kalt det "kids controls" eller lignende. DA hadde man fått skilt det mer fra hverandre og skal man spille online så funker ikke dette siden det er såppas stor forskjell mellom kontrollene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har selv ikke falt ut en av de siste 50 online kampene mine, så det er ikke et så stort problem med at man faller ut. Litt lagg er det selvsagt, men det kommer dem aldri til å fikse, med det er pga idioter som spiller med elendig nett, og ikke EA sin feil. Pro Clubs bør de derimot fikse, der er button lag, og annen lag helt forferdelig.

Lenke til kommentar

Nei. At du gang på gang må logge på serverne er ingen annen sin feil enn stabiliteten/kapasiteten på serverne. Har INGEN problemer på noen andre spill når eg spiller online, bortsett fra på Fifa. Noen ganger kan det gå lang tid uten at det blir kuk, andre ganger skjer det annenhver kamp.

 

Og når du har åpnet porter, har skikkelig NAT type, og har nett som du kan streame filmer, loade ditten og datten samtidig som du spiller andre spill uten problemer, så legger eg en stor skyld hos EA, og det er vel igrunn ett kjent problem at EA IKKE klarer å skjerpe seg når det gjelder servere.

 

Og dette kom vel EA ut å sa også at det skulle bli forbedringer med tilkobling og at spillere falt ut før Fifa 11 kom ut...menneeh det har vi ikke sett.

 

Dog er Fifa 11 ett større problem enn Fifa 10 server wise. Men nå har eg ikke spilt 11 på en stund så det kan godt hende det ha blitt forbedringer der siden sist, men da eg spilte det etter release så var det bare crap konstant.

Lenke til kommentar

Yes I do.

 

Send dem en mail til denne addr: [email protected]

 

Oppfordrer egentlig så mange som mulig til å sende dem en mail eller 5 med ting som burde fikses, jo flere henvendelser de får, jo mer sannsynlig er det at de faktisk hører på oss og gjør noe med det.

Hvis du har sendt en mail fra før av, kan du sende den til meg på PM. Orker ikke å skrive en helt ny en, kan heller endre litt på den som du evt. har laget.

Lenke til kommentar

Hvorfor skal det hjelpe av vi sender mail til dem når HELE forumet dems består av hva som bør gjøres og hva som er dårlig i FIFA 11.

Jeg driter langt i det grafikkmessige, jeg synes FIFA 11 har god nok grafikk. De kan også bare lage en remake av FIFA 11 og kalle den FIFA 12 bare de fikser det som gjør spillet dårlig.

Lenke til kommentar

Ingen som sier at det skal hjelpe heller. Men det KAN jo tenkes at jo flere "klager"/bidrag de får utenifra på hva som faktisk suger med spillet, så er det en teoretisk mulighet for at de hører etter og tar ting til etterretning.

 

Og OM det faktisk finnes en sjangse for at det hjelper, så har eg 7minutter til overs på å skrive en mail der eg ramser opp tingene som MÅ ordnes til neste utgave.

Lenke til kommentar

Dog er Fifa 11 ett større problem enn Fifa 10 server wise. Men nå har eg ikke spilt 11 på en stund så det kan godt hende det ha blitt forbedringer der siden sist, men da eg spilte det etter release så var det bare crap konstant.

 

Er nok dette. I starten falt jeg ut i over 50% av kampene, og er først i slutten av desember jeg startet å spille online og det var stabilt. Så er jo enig at servere er ALT for dårlige, men det funker med den pågangen som er der nå. Jeg var nok naiv nok til å tro at EA hadde fikset dette, men er godt mulig at dette er fikset fordi det er færre som spiller online nå.

Lenke til kommentar

De få noen skikkelige EA-servere. Er bare tåpelig at de skal kræsje HVER gang det kommer nytt FIFA spill. Ellers så syns jeg 1v1 delen på FIFA 11 er ganske grei, men så har jo vi alle de andre spillmodusene som er fucket opp. Har egentlig liten tro på at de vil fikse karrieremodus og sånt, føler at de egentlig ikke bryr seg så mye om det.

Lenke til kommentar

TRE ting som SKAL være fikset på Fifa 12 om eg i det hele tatt skal vurdere å kjøpe det:

 

1: AI BØR bli bedre, den skulle være bedre i dagens utgave av Fifa, men i feks Pro club championship og ingen styrer ANY så løper FORTSATT spillerene RETT i motspillerene og du må nærmest uavbrutt mose X knappen for å få AI'en til å sentre uansett hvor du er på banen i frykt for at AI'en skal løpe rett i beina på en motspiller.

 

2: At det kun er kaptein og/eller Any'en som kan få AI spillerene til å gå i motstander ved å holde inne sirkelknappen er forbanna LATTERLIG, mange ganger har eg spilt med gode folk, men så har du han som kan få AI'en til å "charge" i motspillerene, han har ikke snøring at det er kun han som kan, og det ender med at AI spillerene bare løper ved siden av motspillerene om en gjeng hjernedøde sauer.

 

3: De må gjøre noe med den muligheten at du kan velge å være keeper i Pro club kamper, for å komme i en intens 11 mot 11 kamp der han løken som er keeper på ditt lag enten går inn for å ødlegge eller bare står HELT i ro og lar målene renne inn er bare med på å ødelegge hele morroa med å spille Online med andre.

Ja, vet at kapteinen har muligheten fra menyen å kicke han som styrer keeperen ut fra kampen og la keeperern bli AI styrt, men det er det IKKE alle som har fått med seg.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...