Gå til innhold

[Løst] Mister signalet til ruteren, tips?


Anbefalte innlegg

Har problem der at jeg mister signalet til ruteren. Den kommer på igjen en liten stund senere. Signalet blir ikke påvirket på bærbar pcene til de andre. Jeg bruker stasjonær og har dette nettverks kortet http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=593510. Hva kan være problemet? Nettverks kortet funker når jeg er til andre men når jeg er hjemme så mister jeg signalet. Jeg feilsøket nettverket og disse problemene kom opp ; Du har ingen foretrukne trådløsnettverk, En nettverks kabel er ikke ordentlige plugget in eller kan være ødelagt. Hva betyr disse to problemene? For nettverkskortet mitt er ikke det samme som ruteren.

 

 

Help!!!! Vil ha nette tilbake

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei, Prøv denne nye driveren: http://kb.netgear.com/app/answers/detail/a_id/17393

 

Hvis ikke kan du prøve å sette routeren din fra auto channel til en kanal mellom 1 og 6 (IKKE bruk de øverste kanalene) Har du mange naboer som også har trådløst så kan dette forårsake problemer. Hvis ikke det funker å bytte til en fast kanal, Prøv å endre sikkerheten og se hva som skjer. Har du bra dekning på det trådløse fra den stasjonære når det fungerer?

Lenke til kommentar

Er ikke kjent med nettverk og disse ordene så her må du hjelpe meg på en lettere måte så jeg forstår det :D Aner ikke hvordan man skifter channel og sånt

 

 

Hei, Har du trådløst modem som du fikk med breibåndet? Hvis du kan fortelle meg hvordan sender du har, så kunne jeg kansje fått mekka sammen en kjapp guide til deg... Men jeg må vite hvordan boks du har som du mottar trådløst fra... :)

 

Mvh Joacom

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...