Gå til innhold

Hjelp til valg av nytt skjermkort!


Anbefalte innlegg

Hei. Har sendt pcn min til rep. Inn til komplett, og tror det er skjermkortet som er gåent. Og med dette jeg har også lyst til å benytte muligheten til å bytte skjermkort. Er da ute etter noen gode anbefalinger!

 

CPU: intel i7 - 870

HK: ASUS P7P55D-E LX, P55, Socket-1156 DDR3

(Vet ikke om dette hjalp dere noe, men skrev det ned uansett =)

 

Det skjermkortet jeg hadde var Radeon 5850 XFX. Men dette kortet ble jeg ikke noe særlig fornøyd med. Det har klikket mange ganger, og jeg har hatt nvidia skjermkort før, og føler jeg har fått mye finere farger med dette kortet. Noe som også spiller inn når jeg skal ha nytt kort er selvfølgelig pris. Siden jeg betaler mellomleddet fra det gamle skjermkortet som nå har pris på 1800, så vil jeg si at jeg har 600 kr å gå på. Altså, er på utkikk etter et skjermkort i prisen opp til 2400. ca. Et kort jeg har sett på er Nvidia GTX 560. Det jeg lurer på er om dette er bedre enn ATI. Kort, eller om det er andre nvidia kort i nesten samme prisklasse som anbefales sterkere også. (Kan være begge veier, altså billigere kort som nesten er like gode)

 

- Håper da på mange gode forslag!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du ha et Nvidia kort til maks 2400 har du ikke så mange valg ut over gtx560. Det er et bra kort og du vil garantert bli fornøyd med det.

 

Sidenote: har selv 2 stk 5850 og er storfornøyd med dem, så du har nok bare vært uheldig. Ikke styr unna ATI for godt, de har mange gode skjermkort. Om du vil se på et, sjekk ut 6950 ;)

 

Håkon

Lenke til kommentar

her har du et bra skjermkort til under 2100

 

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=622728

 

denne yter bra og er faktiskt 20 grader kjøligere en andre skjermkort(stock kjøling), denne benytter seg av twin frozr II cooler, som er fra MSI, denne yter godt til spill, noe jeg vil anbefale, har sett reviews og lest om denne + det følger med en keygen til 3dmark11, som er den nyeste av dem, så sterkt vil jeg anbefale den, har self tenkt å kjøpe meg den.

Endret av Mgut
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...