Gå til innhold

Lydkort til Z-5500 og DT 770 Pro 80


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så du mener det er bedre at lydkortet er dårligere enn høytallerene for å ikke utnytte hele potensialet?

 

Skal du kjøre digital til Logitechen?

Da holder lydkortet på hovedkortet. Men det er ikke så lurt, da du kanskje ikke får surround fra spill. Skal du gjøre det og kjøre digitalt, gå for ett Asus lydkort, og still det inn på Dolby Digital.

 

Det beste for å få maks ut av Logitechen er å kjøre analogt, da de interne DA konverterene er meget råttene. Men Z-5500 er meget gode med analoge signaler.

 

Men så lenge du ikke ønsker å "overgå" høytallerene så holder det med det interne, ellers gå for ett Creative eller Asuskort til litt under 1000,-. Husk på plugg hodetelefonene til Logitechen, så slipper du å omgjøre fra 5.1 til 2ch hver gang.

 

EDIT: Skal du være i nærheten å nå potensialet til hodetelefonene dine, så ville jeg anbefalt en egen hodetelefonforsterker til disse. Hifi Klubben har 2 stk som er rimlige. En som du kan splitte ut på de analoge signalet fra lydkortet. Og ett som kjører på USB. Bare søk etter Argon på sidene deres.

 

Det andre du kan gjøre er å gå for Asus sitt lydkort som har egen hodetelefon forsterker, men mener å huske at du får den billige Argonen og ett godt lydkort til ca samme pris eller billigere.

 

Glemte en ting. Samme hvilket lydkort du bruker, ikke bruk volumkontrollen i Windows. Sett denne til 80-90%, og styr resten fra Logitechen. Kjører du denne på maks og analogt, så får du MYE forvrengning av lyden tilbake, altså dårligere lydkvalitet

Endret av AndersT2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...