Gå til innhold

Vifte i blåse eller suge funksjon?


Ebola2782

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hei,jeg har tenkt på denne løsningen selv,men fant ut at den ikke var nødvendig hvis jeg ikke skule overklokke. Jeg har kjøpt meg et par Zalman 80x80x25 vifter med motstand,denne motstanden har jeg koblet inn på orignal taisol vifta mi og det fungerer utmerket mot støy,turtallet på cpu vifta er redusert fra 5200-3300 og jeg overstiger ikke 48 grader.

Dette er en billig måte å støydempe på,tenkte bare jeg skulle gi deg et tips,selv om det ikke virker som om du er interisert i støydemping,virker heller som om du vil ha ytelse for alle penga :grin:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har akkurat samme CPU-kjøleren selv og tenkte nylig å kjøpe akkurat samme vifta NG8412/63 kubikk.

 

Svaret fra microplex var følgende: "Ingen hensikt å bruke 8412NG på dne kjøleren. Skal du oppgradere viften så foreslår jeg PAPST 612NGHH + 25 ohms rheostat som du kan regulere

turtallet med."

 

Dette høres ut som tullprat synes jeg....

 

Hvordan er temperaturen din med denne vifta på Taisol cgk760?

 

Sveinl

Lenke til kommentar

Eg har AKKURATT samme løysninga sjølv. Sjå signaturen for komplett kjølesystem. No ligger eg og idler på 37 grader med 21 grader i rommet. Vifta mi suger luft. (Dette er visst best når ein har funnel; pga mottrykk. Vifta bråkar ikkje i det heile tatt. Bytta ut denne løysninga når eg skulle bytte ut min Delta på 47db(a) MEGET fornøydd. Monter vifta til å suge du,men for all del send meg ein mail dersom den kjøler bra på blås og.

Lykke til!!!

Mvh Ørjan aka Galdurah

Lenke til kommentar

Det er ikke så mye vits å bruke en 60x60mm funnel på en Taisol. Du kan utnytte kjøleribba mye mer ved å lage en 80x60mm funnel (målene til ribba). Da blir det ikke så høyt mottrykk at det vil påvirke/skade vifta.

 

Hvilken retning som er best er helt forskjellig fra system til system. Det er mange som spør om det her på forumet, men det er ingen vits. Prøv heller å sette vifta begge veier og les av temperaturen etter 30 min. med 3Dmark 2001. Da får du et skikkelig svar på spørsmålet ditt!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...