Gå til innhold

Optisk og Trådløs mus i Red Hat 9.0


Anbefalte innlegg

Hei på dere, dette er da et innlegg fra en komplett nybegynner innen Linux sin fabelaktige verden. Jeg har nettopp kjøpt meg en optisk og trådløs mus (Memorex MX4350RF) til min maskin, og tenkte jeg skulle prøve å få den til å kjøres i Linux, samtidig som jeg hadde lyst å teste en Memorex mus (siden denne matchet kabinettet så fint. JA jeg vet jeg er grunn men men)

 

Uansett, litt av problemet her er det at jeg har prøvd den både i USB og PS/2 modus uten å få noe ut av den. Jeg har strøm og atl er koblet til på beste måte. ER det noen som har erfaringer med Trådløse mus til Linux (som f.eks. de du får fra Logitech og lignende?), og i så fall, har dere noen triks å dele med en newbie?

 

På forhånd takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Er ikke sikker på hvordan RedHats støtte for autodetection av ny hardware er, men i SuSE blir iallefall ny hardware funnet automatisk og du får muligheten til å sette den opp :yes:

 

Du kan jo prøve med disse kommandoene som root:

modprobe input

modprobe usb-uhci

modprobe mousedev

:wink:

 

MarcelSB

Lenke til kommentar

Takk. Skal sjekke ut, men først på min XP maskin. Er spent på om jeg må ha dedikerte drivere til dette eller om XP kan kjøre det som en sånn generic sak. Det kan da bli et problem siden vel, jeg ryddet bosset etter en del mikking på maskiner, og da kan det hende at jeg tok med CDen i dragsuget. Og brente bosset etterpå (på bål nonetheless). Forøvrig var det null og nikse problem å kjøre en vanlig (logitech) optisk mus på RH9, enda jeg hadde notert den som Microsoft PS/2 mouse...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...