Hanzo Skrevet 17. januar 2011 Del Skrevet 17. januar 2011 Vi oppgraderte til induksjon nylig, og der har revolusjonert matlaggningen hjemme. Jeg elsker å bruke woken, og med 7,4W induksjon blir endelig woken skikkelig varm og. Men her er også dilemaet, jeg har et par flattbunns woker med non-stick belegg, men dette funker ikke på den enorme varmen som er nå. Jeg har faktisk klart å ødelegge begge pannene i løpet av noen få uker med varmen. Maten blir fantastisk, men pannene holder ikke lengre. Så jeg må ha meg en wok i karbonstål eller noe tror jeg. Spørsmålet er hva andre her bruker? Har funnet en skikkelig wokpanne i karbonstål hos traktøren, men den takla alt utenom induksjon sto det... Har også sett på De Buyer stålpanner, men dette er egentlig en vanlig stekepanne med høy kant. Ulempen her er at du da fort må bruker betydelig større mengde olje, som igjen ikke er helt i ideelt for kroppen. Er det andre som woker på induksjon, og hva benytter dere i så fall? Lenke til kommentar
Hårek Skrevet 17. januar 2011 Del Skrevet 17. januar 2011 Tror min er støpejern. Vet ikke hva den heter, fikk den i gave for mange år siden. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå