Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Haster: Date-forslag i Oslo - Noen tips?


Anbefalte innlegg

Skal treffe ei jente jeg liker godt i kveld(!), men det er visst opp til meg å finne ut hva vi skal gjøre...

Sist vi møttes gikk vi på kafe/restaurant, der vi ble sittende til langt på natt og bare skravle (med andre ord; det gikk veldig bra), men er egentlig litt tom for ideer til hva man kan gjøre i Oslo utenom dette. Kino er utelukket, har jo lyst til å bli kjent med jenta og ikke sitte i mørket... (nei, ingen intensjoner om å gjøre ting i mørket...ennå ihvertfall)

 

Så, er det noen her inne som har noen lure tips på hva man kan gjøre?

Forsåvidt greit med tips om hvor man kan spise/ta en kopp kaffe også altså, greit å ha i bakhånd om jenta vil gjøre det... :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil en være virkelig eksotisk, urban exploration

 

Andre typer å være original på er hvis du har en mobiltelefon typ iphone/android med GPS så kan dere gå på geocaching? Geocaching er interaktiv skattejakt hvor en har en server på nettet som har haugevis av GPSkoordinater, evt gåter som leder til GPSkoordinater i seg. Skattene er små tupperwarebokser som inneholder en lapp, blyant og så sant det ikke er en mikroboks inneholder den også masse andre ting (dill og dall, regelen er at hvis du tar noe, skal du legge på plass noe med tilsvarende verdi. Det er også såkalte mynter som geocachere tar med seg fra en boks, logger at de fant den der og legger i en annen boks). I Bergen fant jeg en bamse som hadde vært innom alt mulig av fylker i Norge og skulle bli hentet av eieren som fra Trondheim.

 

Her kan du feks browse etter cacher i Oslo.

Endret av Melkekartong
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...