Gå til innhold

Perfecto-skinnjakke i Oslo?


Anbefalte innlegg

Heisann, har et lite problem her og lurte på om noen kunne hjelpe meg litt.

 

For omlag to dager siden kjøpte jeg en skinnjakke av denne typen (Se vedlegg) på Weekday i Oslo. Den var helt perfekt. Satt akkurat passe stramt og fikk meg til å se sykt badass ut. Igår fikk den en gigantisk revne og er som dere sikkert skjønner ubrukelig. Den tålte overhodet ingenting. Jeg sneia borti den med hånda mens jeg var i en samtale og SKKKRRRIITCCH så var den ødelagt. Jeg vil si at den tålte litt mer enn et stykke papir.

 

Så det jeg lurer på er om dere vet om noen andre steder i Oslo som selger perfecto-skinnjakker, da gjerne med litt kvalitet? Takk!

 

Jo, en ting til; Er det noe vits i å ta den tilbake til butikken for å klage? Det var sant nok jeg som ødela den, men en jakke må da kunne tåle mer enn litt voldsom gestikulering?

 

EDIT: Jeg er åpen for forslag på andre typer skinnjakker. Det er bare at jeg alltid har brukt denne typen jakke og den har blitt en slags del av meg. Jeg føler den perfekt representerer hvem jeg er. Hadde en annen en som varte meg i tre år. Da holder ikke to dager mål.

post-125362-0-31134400-1295012459_thumb.jpg

Endret av fluff
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar.

 

Jeg har bestemt meg for å ta den med tilbake til butikken for å se hva jeg kan få gjort. Har kvittering og alt.

 

Er det noen med erfaring med kunders rettigheter når det kommer til klær som kan gi meg noen tips? Har aldri klagd på noe jeg har kjøpt før, bare fordi jeg vet hvor irriterende det er for de som står bak kassa. Men dette tar jo kaka.

Lenke til kommentar

Det skal ikke være irriterende for de som står bak kassa at folk reklamerer på varer de har kjøpt. Hvis det er innstillingen deres, så må de skjerpe seg. Det forutsetter selvsagt at man skal være hyggelig og høflig når man kommer og klager – det er jo ikke betjeningens personlige ansvar at varen ikke holder mål.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...