Gå til innhold

IP-kamera til TV- eller PC-skjerm


cromoglic

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har satt opp et overvåkningskamera (Axis 207W)som jeg vil ha koblet på en TV-skjerm, eller en PC-skjerm. På baksiden av kameraet er det noen I/O-porter. Dette er ikke noe jeg har noe peiling på, men vet noen om det er mulig å bruke disse til å koble kameraet på en skjerm slik at jeg får bilde?

 

Jeg er sikkert helt ute på jordet her, men ville sjekke :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Neinei, det er ikke problemet; kameraet har innebygd mulighet for opplasting til FTP, så det må ikke kobles til PC - innebygd server :-) Hovedformålet _er_ at det skal vises på en internettside, men vi vil også ha streamen på en TV-skjerm (helst uten å måtte gå igjennom nettverket). Derfor lurer jeg på om et TV-apparat kan kobles til I/O-portene til kameraet. Jeg har, som sagt, ikke noe peiling på slikt, men i følge instruksjonsmanualen kan I/O-portene brukes til tilkobling av eksternt utstyr som alarm og lys som aktiveres fra kameraet. Jeg vil vite hvorvidt disse portene kan sende video til en TV :-)

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...

I/O portene er kun for å koble til annet utstyr som alarmer osv. De er bare enkle brytere som åpner eller lukker ut ifra gitte kriterier og kan ikke brukes til å sende bildesignaler.

 

Noen IP kamera har derimot en BNC Video ut. Denne kan du kjøre en overgang til RCA (Gul video plugg) og koble til en TV eller PC skjerm som har en slik inngang. (Det ser det ikke ut til at Axis 207W har)

 

Det er også mulig å bruke en enkel decoder eller billig NVR som man kobler til nettverket og som gjør om signalet fra kamera og sender det ut på VGA, HDMI eller lignende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...