Gå til innhold

Flytte til Danmark for 1 år - Valg av abbonement?


Anbefalte innlegg

Skal flytte til Danmark for å studere. Tenker å benytte anledningen til å kjøpe ny telefon og binde meg 1 år med dansk nummmer. Et dilemma er at jeg er hjemme på sommerstid i 2-3mnd. Noen som kan komme med anbefalinger til bra abbonement/operatør?

 

Har sett meg ut Desire HD, Iphone4 og Samsung Galaxy S som mobiler som er aktuelle for mitt bruk. Desire HD er vel en klar favoritt, men vil gjerne høre noen synspunkter som kan hjelpe meg å drøfte for og imot mellom disse 3 telefonene.

 

Kjør debatt folkens! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Litt usikker på hva du trenger hjelp til? Abonnement til de månedene du er i Norge eller et i Danmark? Eller vil du bruke det danske begge plassene? Er du hjemme i over 2 mnd blir det fort dyrt selv om du har et billig abonnement så jeg ville anbefalt deg å bytte ditt nåværende nummer over til et abonnement/kontantkort som ikke har månedspris/minimumsdebitering, slik at du kan bruke dette når du er hjemme. Dette kan være f.eks Ludo Gul, Ludo Terningkast 6, Tele2 Sheriff eller One Call Faktura.

 

Når det gjelder abonnement i Danmark vrimler det av små aktører som CBB, Telmore og M1 i tillegg til de store netteierene som TDC, Telia, Telenor og 3. Hvem som har det beste tilbudet for deg må du nesten finne ut selv etter ditt forbruk:-D

 

Kos deg i Danmark, og husk at google.dk er din venn!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...