Gå til innhold

Første spillet du noengang prøvde?


Anbefalte innlegg

Wacky Wheels! Husker mamma kom til meg med det!

 

Også var det det første NFS spillet.. Fikk hjelp av mamma til å innstallere det over tlf husker jeg :p

 

Ja! Wacky Wheels var drit rått! Kjøpte det som det andre eller tredje spillet mitt som samle CD med flere andre spill på tilbud på obs. :yes:

Ja! Wacky Wheels var drit rått! Var det første spillet mitt som fattern kjøpe som samle CD med flere andre spill. :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Var ikke de første spillene jeg spilte,men spillene fra Epyx var kremen over alle spill : Summer og winter games, joystick herpere deluxe, men heldigvis var det måter å ungå dette på, måtte jo jukse med bryter som man satt inni joysticken og kunne svitshe max run av og på...

Så var det pitfall,pitstop osv.... Impossible Mission,Forbidden Forest.

Hadde mye mere glede av disse spilllene enn det jeg med dagens spill, rart egentlig, så bortskjemt vi har blitt.

Snokie,Atzec Challenge,Hunchback,Boulder Dash,Racing Destruction Set, Falcon Patrol,Raid over Bungling Bay, Bruce Lee, Dallas Quest, Strip Poker, demoene til 1001 Crew, The Crusaders, Academy, IT, Abnormal,m.m, kan sitter her hele helgen å ramse opp det meste, men de som har opplevd dette, vet sikkert hvor jeg vil henn.. :woot::woot:

Lenke til kommentar

Spilte endel Pong på 70-tallet ja :)

Det første PC spillet jeg spilte, var et tekstbasert rollespill som jeg tror het noe sånn som "Black Cavern". Dette fordi PCen ikke hadde grafikk kort :lol: Etterhvert fikk vi en 8088 med et monocromt Hercules grafikk kort, og da gikk det i Pac-Man og Digger.

Lenke til kommentar
Første spillet jeg spilte var vel i 1989. Var 3 år gammel og spillet het Duke Nukem.

Heh, det gjorde det ikke :) . Det het Duke Nukum. Omdøpingen kom senere. [/kverulermodus]

 

Forøvrig; første spill husker jeg ikke akkurat nå. Men første spill på egen PC var Paratrooper på min kjære Commodere 286 12MHz. Den hadde én megabyte RAM.

Lenke til kommentar
Var en tur innom freeoldies.com og fant noen spill jeg spilte for lenge siden. Får ikke spilt de i winxp. Hva må jeg gjøre for å få spilt de?

En del eldre spill vil fungere helt eller delvis uten eller med diverse workarounds. XP har en såkalt 'kompatibilitetsmodus' som kan fikse problemer med noen spill, VDMSound kan hjelpe deg med å få til lyden hos noen.

 

En tråd om emnet:

http://kdg.fm.pri.ee/forums/showthread.php...p?s=&threadid=6

 

VDMSound:

http://www.ece.mcgill.ca/~vromas/vdmsound/

 

Det finnes sikkert også en rekke andre walkarounds, men for min del foretrekker jeg å gå til innkjøp av en eldre maskin (ideelt 486 eller Pentium) fullstendig med CD-ROM (4x eller 8x er perfekt), og Sound Blaster eller Gravis Ultrasound-lydkort. Installer MS-DOS 6.22 og kos deg med den perfekte "emulering" av en oldskool-maskin. (Gjerne på en 19-21"-skjerm og med anlegget til å levere lyden, så er alt perfekt :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

va nokk super mario bros 1 på nintendo 8bits

 

va på fest i går, der fant eg ein nintendo type 8bits med mario. Ska sei da va kjekt, spelte litt då! gjennomførte da eit par gonga :smile: Men da va me Warp-zonane då! blir nesten tent når eg ser grafikken og hørre musikken! og dei koselige kontrollane... genialt....

:woot::woot::woot:

Lenke til kommentar

Det første PC spillet jeg spilte, var enten "Ti-kamp" eller "Castle", en gang mellom 84 og 86, klarer ikke helt å huske hvilket. Spilte det i alle fall i stykker den gang. Det første spillet jeg prøvde, var noe greier på en Sharp MZ-700, Labyrinth Man eller noe sånt. En slags form for Pac-Man. Hrmf, hukommelsen klarer ikke å drive det frem.

Lenke til kommentar
første spillet jeg prøvde var faktisk pingpong, på Zx81, hadde 4kb ram

 

tror det må ha vært i 81 eller.no

 

ZX81 var vel den første maskinen jeg spilte på ja. min far fikk en slik en gang i steinalderen... Men må innrømme at jeg ikke husker hva jeg spilte, bortsett fra at "grafikken" var rimelig enkel :D

Lenke til kommentar

Vet ikke helt på PC, men det kan ha vært Biomenace eller Commander Keen. Windows 3,1 med Tabworks var mye morro det. Dos var mitt favoritt tilholdssted for å si det slik.

 

Men spilte lenge før det, på en Commodore 128! Men der hadde vi så mye spill at jeg ikke har snøring på hva jeg prøvde først.

Lenke til kommentar
Det første spillet jeg spillte var "Blue Max" på Commodore 64. Ble helt hekta. Flyspill og greier. Husker det som om det var i går. Etter den opplevelsen så ble jeg frelst. Takk Commodore!

 

Hehe, BlueMax var også min første erfaring på spillsiden. Et genial spill på den tiden som jeg ble hekta på fra første take-off. :yes:

 

mvh

dacourt

Hehehehe.. that makes it three of us :lol::lol: Utrolig fett spill da.. også husker jeg et visst zelda spill til nintendo.. mmmmmmm :smile:

 

Husker godt dette spillet ja! :-)

Tror ikke det var det første spillet jeg spilte på c64, men et av de jeg husker/likte best! :-)

Lurer på om det første kan ha vært BC Quest for tires eller hva det nå het... :shrug:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...