Gå til innhold

Hva har iOS som ikke Android har?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det har et teknisk grunnlag basert på funksjonalitet og definert av logikk.

 

Man kan starte ved å se på helheten til operativsystemet. Android har en svært avansert hjemmeskjerm med funksjoner og effekter, iOS har knapper. Android er et mye tyngre system og iOS er mye mer lettvektet, derav mer batteribesparende.

 

iOS er bygget opp av applikasjoner, og har dermed minimal funksjon i seg selv. Minimal funksjon betyr også mindre krav på ressurser, derav "iOS er et raskere og mer pålitelig system".

 

Med andre ord bare synsing ;) At iOS er et raskere og mer pålitelig system, hvor har du tatt dette fra? Skulle likt å sett det tekniske grunnlaget du legger tilgrunne for å komme med denne uttalelsen! Og hva mener du egentlig med at det er et mer pålitelig system? Høres jo mest ut som vissvass... snakker du om at android kræsjer / henger seg oftere enn ios? er det flere bugs? Så vidt jeg veit så er det vel stort sett iOS som har vist seg i det siste i å ikke være så pålitelig ;)

 

Det eneste som gjør at iOS kan virke lettere er at det er skreddersydd for en viss HW, mens android er litt mer generisk! Har du noe fakta som underbygger at android er et _mye_ tyngre system? Må bare påpeke at Android (hvertfall på min Desire HD) står for ca 3% av den totale batteribruken.

Lenke til kommentar

 

Dersom det mot all formodning er Android du snakker om jeg så tror jeg bare vi henviser til PC'n.

 

Det. Der. Det er det galeste jeg har lest til nå i denne tråden.

 

 

Ettersom du beskriver en situasjonen som hvertfall stemmer for PC: Spill piratkopierers over en lav sko og i mye større omfang enn på noen annen platform. Det er med andre ord urtypen på slike "ulønnsomme" platformer som du snakker om.

Det utvikles likefullt spill til PC i høyt tempo og jeg finner sammenlikningen veldig relevant. Dersom du mener noe annet vil jeg gjerne høre din begrunnelse. At du mener det er bare galskap overasker ikke. Saklighetsnivået ditt ligger på bunn. Du synser en masse og har null tallmateriale i bunnen av det.

Det galeste som er sagt her er av deg når du tviler på at det noensinne vil utvikles 3D spill til Android platformen. Det høres misstenkelig likt ut som "internet er en flopp" og andre berømte spådomemr. Sånn sett er du jo i godt selskap

Lenke til kommentar

Jupp, det er en ting iOS har som android sliter med. Du får bytte til en av de aller nyeste android telefonene, eventuelt roote å innstallere en ren android uten dritten til Samsung. Så blir det litt bedre.

 

Kan det være at jeg har installert mye dritt selv?

 

Formaterte både internt og eksternt minnekort + factory reset. Telefonen virker mye raskere nå.

Lenke til kommentar

Android har passert IOS og er nå det andre største operativsystemet til mobiler. Android forventes å bli det største operativsystemet til mobiler i løpet av 2011. Man blir ikke størst i et av verdens mest konkuransepregede marked uten at man er best. Det er min mening.

 

Android er mer fleksibel og oppdateres raskere. Det kommer spennende mobiler til Android hele tiden. Og de er reell konkuranse. Derfor slipper man å få en mobil uten åpenbare mangler. Som at den ikke kommuniserer via blutooth på normalt vis, den tar ikke minnekort, den tåler ikke flash og man må forholde seg til iTunes for den minste ting. Jeg skulle lade min iPhone i pc'en til en kollega og da dro den pinadø i gang iTunes. Startet sync og hele pakken. Helt vanvittig.

 

Det er min opplevelse. Jeg mener altså at IOS (aka iPhone) mangler en rekke ting som man forventer at en moderne mobil kan.

 

Redigert: en link. :)

http://techcrunch.com/2010/11/10/gartner-android-share-jumps-to-25-5-percent-now-second-most-popular-os-worldwide/

Endret av Hayward
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Man blir ikke størst i et av verdens mest konkuransepregede marked uten at man er best. Det er min mening.

Jeg er enig med deg hvis "best" betyr "treffer størst kundemasse".

 

 

Jeg tør garantere at det er MANGE Android-brukere som hadde lyst på Iphone, men ikke hadde råd. Det betyr ikke at billig er best

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Apple fokuserer på å lage en mobil i året, med Android får man jo mobiler året rundt som gir hverandre konkurranse. Se nå, LG Optimus 2x, Sony Ericsson Arc, Google Nexus S og Motorola Artix. Kommer alle til våren og er topp telefoner på papiret.

 

iPhone 4 blir mer borte fra sammenligninger. Men ser noen bruker det når de skal sammenligne fart osv grunnen til det, tror jeg, er at alle har for seg at iPhone er den raskeste telefonen på markedet og at den er en målepinn. Vel den tiden er over Apple boys.

Endret av Emils1
  • Liker 2
Lenke til kommentar

> Men ser noen bruker det når de skal sammenligne fart osv grunnen til det, tror jeg, er at alle har for seg at iPhone er den raskeste telefonen på markedet og at den er en målepinn. Vel den tiden er over Apple boys.

iPhone er ikke en telefon for telefonnerds som alltid må ha det nyeste. Apple sikter på et annet marked. Vil du tweake og fikse på telefonen din og alltid ha det aller nyeste av hardware så er iPhone et feil valg, det vil ikke si at det nødvendigvis er en dårlig telefon for dét.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Aldri påstått at iPhone 4 er en dårlig telefon til sitt behov. Men å bruke iPhone 4 til å sammenligne farten til LG Optimus 2x blir ekstremt. Da den telefonen er raskere og bedre enn iPhone 4.

 

Poenget mitt er at det burde være andre raske telefoner som burde brukes i den sammenhengen.

Lenke til kommentar

Kvasbo: Vel kanskje de ikke er telefonnerder. Men faktum er at veldig mange av de som kjøper iPhone har allerede eid en eldre iPhone. Det vil vel si at de oppgraderer pga ny hardware? Det må det jo være da iOS stort sett blir gitt ut på de eldre utgavene av iPhone.

http://www.businessinsider.com/wow-77-of-early-iphone-4-buyers-upgrading-from-old-iphones-2010-6

 

Dette er da disse galningen som gidder å stå i kø og vente. Kanskje de ikke er telefonnerder men de er iallefall Applehuer. Hvordan statistikken er for resten av kundene det vet jeg ikke og har ikke klart å finne noen statistikk for det enda.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Man blir ikke størst i et av verdens mest konkuransepregede marked uten at man er best. Det er min mening.

Jeg er enig med deg hvis "best" betyr "treffer størst kundemasse".

 

 

Jeg tør garantere at det er MANGE Android-brukere som hadde lyst på Iphone, men ikke hadde råd. Det betyr ikke at billig er best

 

Det har du rett i. Men hvor mange er det ingen som vet og da blir det en ren spekulasjon. De androidtelefonene som selger best og som har lykkes i markedet er jo de som typisk går direkte i strupen på iPhone.

 

Jeg har lagt merke til en annen ting som jeg forundres litt over. Jeg har en datter i snart fjortisalder som er i en veldig merkebevisst gjeng. Der har det vært apple for alle pengene. Men i fjor begynte dette å snu. Gjengen har nå android som førstevalg og da helst HTC. De som fikk en pad i julegave fikk galaxy tab (som de hadde ønsket seg). Jeg skjønner at dette er en veldig lokal "statistikk" som ikke kan brukes til noe men det forundret meg at apple plutselig var ute. Og etter som jeg skjønner er dette også trenden blant fjortisbloggerne. Besteforeldrene bruker nå iPhone og iPod og da er det liksom ikke så kult mer.

 

Jeg tror android er i ferd med å få et moment som kan bli vanskelig å stanse for konkurentene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Selv mener jeg at grunnen til at de oppgraderer til nyere iPhoner er en av to ting. Enten slaver av hypen eller de tvinges gjennom jobb.

Khaffner mener det er gyro, led flash og facetime og hardware.

Gyro er sikkert bra men neppe avgjørende.

Led flash er bedre enn ingenting men man trenger fortsatt bedre belysning enn hva den kan lage for å få best mulig bilder.

Facetime er sikkert også artig å bruke mellom iphone brukere alle andre mobiler med 3G og kamera i front kan da stort sett prate og se hvem det måtte være uavhengig av merke enten ved bruk av 3d parts software eller ikke. Selv er muligheten for videosamtaler av ingen interesse, har hatt mulighet til det siden min første 3G telefon men faktisk aldri benyttet meg av det.

Hardware: mulig men hvorfor fortsettes det da å selges iPhone når det er betraktelig mye bedre hardware til samme og lavere pris..

Så igjen min konklusjon er enten slaver av hypen eller de tvinges gjennom jobb.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...