Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Nettdilemma, treffe jenta?


Anbefalte innlegg

Hei diskusjon.

 

Jeg har begynt å prate på nettet med ei fra et anna land (vil ikke si hvilket, men det går direktefly dit fra Oslo)

 

Vi har prata nå i snart to måneder, hver dag, hver kveld, langt på natt. Rimelig kjapt sendte vi bilder, og, vi likte begge hva vi så. Vi er tiltrukket av hverandre i "chatform", det er nå helt klart at vi må ta dette til rl for å prøve ut hvordan vi funker sammen. Skittent prat over msn, eller "I want to you hold you so much right now" funker ikke lengre siden det bare driver oss begge til vanvidd etter all denne tiden.

 

Jeg vil ikke komme med kjempestore forventninger til at vi skal "klikke" når vi møtes. Men jeg tror at endel av attraksjonen fra chat vil skinne gjennom, og imo. er det bedre å prøve dette ut rimelig snart istedet for å tenke på hun jenta fra nett jeg aldri møtte.

 

Vi er begge to 20 år. Begge jomfru. Jeg er litt usikker på meg selv, og kroppen min! Vet at det er "småting som ikke har noe å si", men, har ikke klart å si til henne enda at jeg er redd ang. dette. Jeg er en kar på 20 år, 177cm og veier 60 kg, har egentlig en fin kropp, proporsjonabel litt muskler egentlig hunk, bare litt liten kropp, tynne armer, og slikt..

 

Er dette dømt til å faile? Hun er kjempekul, det er egentlig jeg og. Noen med erfaringer, eller synspunkter ang. min situasjon?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke webcam, og jeg syntes hele webcamera opplegget er kleint. Spesielt da jeg ikke føler meg særlig digg med lyset fra dataskjermen mitt i trynet. Vi har lyst til å ta et "leap of faith" begge to... Men dere har nok rett.

 

Hvor hun kommer fra, og hvilke evt. intensjoner hun har, er ikke vesentlig. Vi er begge bare ensomme, og har hatt en veldig fin onlinegreie, som vi ønsker å prøve å ta til rl.

 

Det største problemet mitt, er at jeg er redd for at jeg ikke er bra nok for henne. Akkurat dette handler kanskje ikke om "bør jeg møte henne eller ikke", og er vel mest et selvbilde-problem.. Er bare så oppgitt. Jeg er ikke bekrymra for hvordan hun er (vil bare treffe vesenet, på en normal plass, ta noen øl, se hva vi finner på), det som plager meg er hvordan JEG er?

 

Kan man ikke bare gjøre som på film, for en gangs skyld. Webcam blir ikke å gi meg mye annet enn hva jeg allerede har sett. Jeg vil se jenta, og jeg tror at første møte vil bestemme alt.

 

Beklager.. Føler dette er en litt dum tråd. Det er tydelig at jeg har andre problemer enn spørsmålet først tatt opp i tråden her.

Lenke til kommentar

Litt dette her, men wth.

TS, det største problemet ditt er vel egentlig deg selv..

Du må jobbe med deg selv for å få selvtillit og et bedre selvbilde. Det vil hjelpe deg når det gjelder alt mulig egentlig. Du ville ikke følt deg underlegen denne online-jenta, og du vil tørre å oppsøke jenter utenfor pc-skjermen din. Du får igrunn et bedre liv, ved kun å føle deg bedre med deg selv. Men det kommer såklart ikke av seg selv. Du må gjøre en innsats. Du må tørre å komme deg ut av komfortsonen din, for jeg lover deg, du vil ikke angre, selv om du får et par ukomfortable stunder.

 

Har du forresten vurdert en psykolog? Ikke fordi jeg tror du er syk på noen måte, men det kan hjelpe deg, og du får snakket ut om ting, for du virker ganske ensom.

 

on-topic:

Du bør nok forsikre deg om at jenta virkelig er den personen hun utgir seg for å være, deretter er det vel igrunn bare å hoppe i det. Er ikke verre enn det. Om det er det du har lyst til å gjøre, så gjør det! Du lever bare en gang, bruk tiden på å gjøre det du har lyst til.

Når du tenker at du ikke er bra nok for henne, så bare slutt å tenk det. Du må bare endre tankegang. Tenk heller, "Såklart er jeg god nok! Er denne jenta egentlig god nok for meg? Jeg fortjener en snill og god jente, fordi jeg selv er en snill og grei gutt. Ingen andre fortjener noe mer enn meg. Jeg er like mye verdt som alle andre."

Tenk over dine gode egenskaper, og finn ut om denne jenta fortjener å bli kjent med disse gode egenskapene.

 

Jeg skjønner deg på en måte ganske godt. Du vil bare komme deg litt unna, og møte en helt ukjent og kanskje litt annerledes jente som ikke har noe kjennskap til din bakgrunn, hvor du kommer fra, og nordmenn generelt..

Men dette mener jeg også er tegn på at du ikke tør å utvide komfortsonen din. Prøv å kom deg ut og møt folk i nærområdet. Få med deg noen venner ut og bare finn på noe sosialt. Å bli sosial krever trening, som alt annet. Om du gjør det ofte nok, så blir du bedre og bedre..

Jeg tror hvertfall mye av problemet ditt ligger i at du er litt for redd til å komme ut av din komfortsone...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du bør uten tvil treffe henne hvis dere kommer så godt overens som du sier. Virker som dere er litt "forelsket" i hverandre allerede, men som de fleste andre har vært inne på i denne tråden: Skaff deg minst én videosamtale med jenta før du setter deg på flyet for å møte henne.

 

Har ingen av dere web-camera? Da bør dere gå på en nettcafé eller noe i den duren. Ellers har dere vel begge Facebook, så regner med dere er venner der osv.

Endret av Magiii
Lenke til kommentar

Hun er kjempekul, det er egentlig jeg og.

 

 

Så du er egentlig kul, men har såpass dårlig selvbilde at du ikke engang tørr å ha en videosamtale?

 

Hele scenarioet virker merkelig. Hvorfor er det slik at de mest pysete guttene alltid skal gå så jævlig langt for å få seg noe? Dog vil jeg trekke tilbake pyse dersom du skulle bestemme deg for å treffe denne 'damen'. Det hadde jeg aldri turt. En tilfeldig person på nettet, bor i et annet land, uten solid bekreftelese på kjønn og utseendet. Ja, da har du baller om du skulle hoppe på toget.

 

Kul. Det vil du ikke være før du skaffer litt selvrespekt, og stikker ned til baren på hjørne og sjekker damer der i stedet.

Lenke til kommentar

Jeg synes det hele virker litt desperat, egentlig... Som om det er viktigere å møte "noen" enn å møte akkurat denne personen.

 

Jeg tror ikke noe på at det er noen som er "skap for" hverandre - og folk snakker om avstandsforhold, men dette blir ekstremt.

Har jeg sagt noe annet? Er du 20 år, uten å ha vært nær noe som helst jente på denne måten? Vi lever i 2010, jeg har nå fått denne muligheten. Hun begynner å bety veldig mye for meg, og akkurat det er veldig destruktivt i min situasjon sålenge jeg ikke gjør noe med det! Det vil komme ned til, kutt kontakten eller møt henne i rl. Jeg har ikke stort annet i livet for tiden, sjangsene er ikke store, men det er en risk (ikke noe å tape annet enn småpenger) jeg vil ta, samt bli en opplevelse rikere.

 

@Hanekam. Det er en grunn til at jeg sier egentlig. Jeg blir så styrt av mine sinnstemninger, den ene dagen føler jeg meg awesome, den andre dagen vil jeg legge meg å sove i 500 år. Ikke alltid at det skinner igjennom med meg... Og til han som sa jeg burde ta turen til psykolog.. Har vært i ungdomspsykiatrien siden jeg var 17, nå etter nyttår har jeg blitt henvist til voksenpsykiatrien og vil få ny behandler i Januar. Det virker bare så lenge til.. Det er forresten før dette at jeg burde treffe henne (hun har leiligheten for seg selv i en periode)

 

Må løpe nå. Titte litt på webcameraer!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...