Gå til innhold

Hvilken ram skal kjøpes?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du kan supplere med de du har, men da vil du utnytte minneslotsene dårligere, siden to av dem vil ha 1GB minnebrikker. Har du pengene ville jeg satset og minst kjøpt så du har 4x2GB, altså 8GB totalt. Siden du driver med videoredigering ville det heller ikke vært dumt å kjøpe 4x4GB (16GB totalt), men det blir ganske dyrt.

 

Nå nevner du ikke hvilken CPU du har, men om du ikke har den råeste for sokkelen du har, så vil det selvfølgelig hjelpe om du oppgraderte.

Endret av TechTiger
Lenke til kommentar

Om valget faller på en 6-kjerne må du sjekke din BIOSversjon og sikre deg at den støtter CPU'en. Kan godt hende at du bør oppdatere BIOS uansett. Du bør bør også holde deg til det billigste RAM-tipset, det er absolutt ingenting å hente på å gå for det dyreste (hvis du da ikke skal blodklokke). Ved å gå for Corsair TWIN2X PC6400 DDR2 4GB burde det ikke bli noen problemer å beholde det gamle 2x1GB settet, så du totalt får 6GB.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ser ut til at hovedkortet ikke støtter prosessorer på 125W. Det finnes derimot prosessorer på listen som er bedre enn den du allerede har, dog ikke enormt mye bedre. Denne feks. Du kan jo også lete litt i prisguiden om du finner andre prosessorer som støttes (nøkkelen her er 95W prosessorer).

Endret av TechTiger
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...