Balthier Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Og har du en oppskrift på hva du skal lave? Lenke til kommentar
GeirHH Skrevet 27. desember 2010 Del Skrevet 27. desember 2010 Nja, ikke oppskrift: Kylling surret i panna med indisk saus ( Tikka Masala) og kokt ris. Kanskje en salat til. Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 28. desember 2010 Forfatter Del Skrevet 28. desember 2010 Kyllingvinger og hvitløksbaguette Lenke til kommentar
Roger865 Skrevet 28. desember 2010 Del Skrevet 28. desember 2010 Kyllingfileter stekt i stekepanne Pommes Frites i frityrkoker Salat med agurk, tomat og kål (elns) Bernaisesaus Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 28. desember 2010 Forfatter Del Skrevet 28. desember 2010 Spiser du fileetene hele? Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 29. desember 2010 Forfatter Del Skrevet 29. desember 2010 Kyllingburger i pitabrød: http://www.matprat.no/oppskrift.aspx?artid=11580 Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 29. desember 2010 Forfatter Del Skrevet 29. desember 2010 Kan meddele at ovennevnte duger. Smakte mye bedre enn burger fra frysedisk. Lenke til kommentar
Baranladion Skrevet 29. desember 2010 Del Skrevet 29. desember 2010 Jeg har også begynt å lage burgere fra "scratsj". Blir kjempegodt å lage de med karbonadedeig. har ikke prøvd med kyllingdeig enda. Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 30. desember 2010 Forfatter Del Skrevet 30. desember 2010 Hehe Så flott! Det er bare å forsøke med kyllingdeig altså, meget forfriskende med en burger "variant" av den ei så oft typen. Hmm ... Hva skal jeg lage i dag, mon tro? Lenke til kommentar
ChaosPredicted Skrevet 30. desember 2010 Del Skrevet 30. desember 2010 Skal ha pepperbiff med bernaise, kulepoteter og mais i dag. Er vel ikke mye til oppskrift, bare passe på at biffen blir stekt riktig. Gleder meg gjør jeg. Lenke til kommentar
Baranladion Skrevet 30. desember 2010 Del Skrevet 30. desember 2010 Jeg prøvde å frese en reinsdyrbiff litt i panna for så å sette den en stund i ovnen på lav varme... Fytterakkern! Skal aldri mer lage biff i stekepanne. Lenke til kommentar
ChaosPredicted Skrevet 30. desember 2010 Del Skrevet 30. desember 2010 Jeg prøvde å frese en reinsdyrbiff litt i panna for så å sette den en stund i ovnen på lav varme... Fytterakkern! Skal aldri mer lage biff i stekepanne. Takk for tipset, skal teste dette ut i kveld. God appetitt, og et ønske om en god nyttår fra meg! Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 31. desember 2010 Del Skrevet 31. desember 2010 Pinnekjøtt, såklart! 1 Lenke til kommentar
Migla Skrevet 5. januar 2011 Del Skrevet 5. januar 2011 Idag har jeg spist graut! Lenke til kommentar
Balthier Skrevet 5. januar 2011 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2011 ugg.. ble desverre kyllingburger i pita i dag igjen Akk, jeg trenger inspirasjon. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå