Gå til innhold

BK: Gate i Istanbul


telealf

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Forsøker å legge ut et nytt bilde, denne gang fra en før-juls tur i Istanbul. Er takknemlg for alle tilbakemeldinger, helst på om bildet forteller deg noe som helst, ev på utsnitt og komposisjon.

 

Det er tatt en liten gate nord for Akvedukten, i et nokså lite turistifisert område. Tatt med 28mm på FF.

 

post-180310-0-89433700-1293378666_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Komposisjon og eksponering sitter som det skal. Syns linjene fører bra innover i bildet som det er. Imidlertide er det ikke til å komme fra at det er en litt småkjedelig gatescene - det er fint lite som skjer her. Jeg har mye mer lyst til å se mer av det lurvete bygget til venstre.

Lenke til kommentar

Jeg mener egentlig det er nok av ting som skjer i bildet, men med et så vidt utsnitt klarer ikke øyet å bestemme seg for hva det skal se på. Disse mennene som sitter utfor bygningen til høyre, hvem er de? Hva gjør de? Mannen med søppelsekken som går ut av bildet på venstre side. Kvinnen som lener seg over noe litt i bakgrunnen. Bildet i seg selv kan fortelle mye, men da må du nærmere, ikke prøve å få med alt. Om det i utgangspunktet kanskje ikke er så spennende kan du som fotograf gjøre det spennende.

 

En person føler seg tydeligvis litt utilfreds/skeptisk med/til at du tar bilde. Da kunne du kanskje vente til de var gått forbi.

 

If your pictures aren't good enough, you're not close enough
passer kanskje fint for dette bildet!

 

edit:leif

Endret av Ageurk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...