Gå til innhold

Egne bilder i andre sine BK-tråder


mariaK

  

30 stemmer

  1. 1. Legge inn bilder i andre sin BK-tråd. Ok eller uting?

    • Helt ok
      6
    • En uting
      18
    • Spiller ingen rolle
      0
    • Så lenge det gjøres på en diskret måte (link, spoil eller lite bilde)
      6


Anbefalte innlegg

Klikka meg inn på bildekritikken i dag. Er en liten stund siden jeg har vert innom. Og hva ser jeg her?

Jo, flere tråder der andre har lagt inn egne bilder i andre sine BK-tråder. Gjerne store bilder og. Greit nok at man vil komme med eksempler på hva som kanskje kan gjøres bedre, men hva med å legge inn et lite bilde, en link eller legge det i spoil? Digre bilder av andre enn TS i bildekritikken tar litt vel mye oppmerksomhet. Jeg finner det i alle fall forstyrrende.

 

 

 

 

 

 

 

(dette er ikke en BK-tråd, men om normen angående posting i BK-tråder. Derfor ligger den her)

Endret av mariaK
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bildeterrorister slår til for fullt.

 

Er enig med denne utingen,har ofte fått lyst til og være litt moderator i enkelte BK tråder,men i respekt for TS har jeg ikke ville åpne en off-topic i nevnte tråder.

 

Eksempler og redigering av eksisterende bilder skal være lov.men burde spørre TS om det er greit og eventuell legge eksempelbildene i spoiler.

 

Men de som kaprer trådene med bildetype "se mitt bilde er bedre en ditt" burde straffes med skikkelig ræva bildekritikk i en periode :)

Lenke til kommentar

Mener dette også har vært oppe til diskusjon før, enten i egen tråd eller i chattetråden. Men jeg husker ikke helt hvordan stemningen var sist det var oppe, og gidder ikke prøve noe søk når jeg ikke ser nytten. Selv syns jeg ikke noe om at det legges ut egne bilder i kritikken. Men det er vel neppe noe vits å gjøre noe mer med det, det kommer jo en ny bildekritikk snart og hvordan den blir å fungere vet man jo ikke enda.

Lenke til kommentar

Når det gjelder eksempeltråd 5 hvor jeg postet et bilde, var dette et jeg tok fra nettet som eksempelbilde, og ikke et perosnlig som jeg brukte for å skape blest og oppmerksomhet. Men ser helt tydlig at mange bruker egne bilder og kaller de eksempelbilder for å skape oppmerksomhet og få tilbakemeldinger.

 

Jeg ser også at jeg som postet det bilde, burde gjort det klart hvor bilde var fra, eller lagt ved link. Igjen, legger man bare igjen en link eller fler er det ofte at man ikke orker å klikke på de ( ofte om en har dårlig og treg linje) og da er det veldig kjekt med bilde rett i tråden.

 

Et interessant og viktig tema du tar opp trådstarter, og jeg tror det er mange som misbruker andre tråder for sin egen gevinst.

Lenke til kommentar

Siden jeg er synderen i eksempel 2 og 3 så må jeg innrømme at jeg er overrasket over at det ikke er tillatt å vise eksempler på hva som kan gjøres anderledes ved å bruke eksempler. I eksempel 2 har jeg ikke brukt egne bilder, i eksempel 3 har jeg det (rett og slett fordi de var letter å finne).

 

Jeg har ihvertfall ikke noe behov for å eksponere bildene mine her, da hadde jeg lagt de ut i bildekritikken i egen tråder.

 

Jeg hadde tenkt å prøve å bidra litt mer på Akam og bruke tid på akkurat bildekritikk siden jeg følte at det var et område jeg kanskje kunne bidra litt.

 

Siden det ikke alltid er lett å forklare slik at andre forstår det hva man mener er det min personlige mening at eksempler må være tillatt. Jeg synes også at det er enklere å gjøre det i tråden slik at alle kan se det.

 

Jeg er selvsagt i mot å "Kuppe" tråden med egen bilder, det er jo bare dumt.

Men å vise eksempler på hva som kan gjøres med en type bilder synes jeg brude være tillatt.

 

Nå forstår jeg at dette ikke lenger blir tillatt etterhvert når nytt system kommer på plass, så da blir jo dette et litt akademisk spørsmål.

 

Blir det tillatt med linker til andre bilder eksternt forresten?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...