Gå til innhold

Forslag til liten forrett/tiltygg på julaften?


Anbefalte innlegg

Jeg har fått det høytidelige oppdraget å lage en liten forrett til julaften. Eller egentlig ikke en forrett, mer litt "tiltygg" til et glass champagne mens svigermor gjør i stand de siste tingene til pinnekjøttet. Jeg har lyst til å servere en litt moderne, "rocka" vri på norsk julemat. Jeg har servert flatbrød med snøfrisk-krem og fenalår før, men i og med at vi skal spise pinnekjøtt vil jeg helst ha noe annet. Lefse med røkelaks og kremost er alltid et alternativ, men jeg er på jakt etter noe litt mer spennende.. Noen forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tapas?

 

Tilegg:

Hvis du ikke har folk som er alergiske for skalldyr. Hva med en skalldyr (muslinger, blåskjell, kamskjell, calamares, store reker, hummerhaler) med tannpirker i? Siden du skal servere sammen med champagne kan dette fungere.

Endret av PerB
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...