Gå til innhold

nytt 2.1 sett, men bruke z-5500 som det`?


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har tenkt å kjøpe ett høytaler sett til den stasjonære pc'n jeg skal kjøpe etter nyttår, men med tanke på at dette er i en leilighet, så har jeg ikke så mye plass. Så må nesten bli ett 2,1 sett.

Men har sett at de selger z-5500

for bare 2000kr, jeg har det hos faren min som jeg bruker som hjemmekino. Med tanke på prisklassen så er det bedre en all forventning egentlig, har hatt det i ca 1år og 6mnd.

Kan jo ikke bruke surrounden til dette settet siden jeg ikke har plass(hadde hatt ett ekstra parr med høytalere da;P) Men har også sett på dette t3. Det er ganske klart att z-5500 er det mer trøkk i, som jeg har erfaring av. Men kan jo ikke spille fullt med z-5500 uansett, siden det er i en leilighet. Har fått klager av noen naboer hos faren min når jeg har hatt fest, å noen bare skulle skru opp heletiden...:S Så hadde egentlig strengttatt ikke trengt det. Å t3 var så fin i størrelsen, men jeg har ikke noen erfaring med dette. Så jeg lurer om det er noen her som har erfaring med t3? Har masse erfaring selv med z-5500, men ikke med t3 så derfor har jeg ikke noe å samenligne, Bassen er helt klart kraftigere på z-5500. Men går utifra at t3 kan lage noe lyd fra seg også på lave frekvenser, siden den har slave elementer. Å så tar det veldig lite plass, som er ganske kjekt. Men finnes sikkert andre sett her ute som spiller bra og klart:) Så jeg setter veldig pris på så mye hjelp og positive/negative sider om begge setta så jeg får mer oversikt før jeg bestiller noe.

 

Tusen takk på all hjelpen på forhånd:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg tenkte på z-2300, men fant det ikke på komplett. Å siden jeg skal bestille pc'n der så kunne jeg bestillt det settet der også;P men er jo ikke på komplett, å har gått ut veldig mange steder nå. Er ikke mange steder jeg kan kjøpe det. Med mindre de selger det i en butikk...Men da har somregel prisen vært veldig høy iforhold på det den er på internett...

Lenke til kommentar

Ja, z623 så ganske fristende ut. Er litt mindre en z-z2300 å har tar ikke så mye plass. Klarer kanskje ikke å spille like dypt som z-2300 men, likevell bra nok med tenke på at det er ett lite rom i en leilighet. Tror jeg kanskje skal gå for de, men mindre det er noen andre her som har noen fler tips;P?

Lenke til kommentar

Jeg har sjekka i butikker rundt i nærmiljøet, å der fant jeg ikke z-2300;( Så på elkjøp også idag der jeg visste de hadde det før. Men neida...Var byttet ut med z-623, men fikk hørt litt på det:) Å fikk hørt på z-523. z-523 spillte mer bass en z-623 til ett vis volum, men spillte ikke like klart og fint som z-623, å bassen var bedre på z-623. Har nok noe å gjøre at du må nesten ut med det dobbelte også da;P Så tror jeg går for det;P Men kommer nok litt seinere med tanke på at kortet mitt lukter svidd etter julehandelen..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...