Gå til innhold

7.1, Optisk ut, PCIe x1, Musikk, film og spill


Anbefalte innlegg

Heisann, er på utkikk etter ett PCIe x1 lydkort.

 

Det må levere 7.1 og ha optisk ut.

 

 

Skal brukes primært til gaming, film og spill.

 

Prisklasse rundt 200 dollar eller 1500 kr..

 

Jeg har sett på Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion men har kørt mye merkelig om creatove i det siste, drivere og at de lager elendige lyd produkter, så jeg vet ikke helt lenger :p

 

 

- Takk for svar :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Hei

 

jeg har et Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty pro som jeg kjøpte i håp om å få optisk 5.1 ut til min HK AVR255.

 

jeg har windows 7 64-bit og tok det som en selvfølge at creative støtta det nyeste operativsystemet og 64-bit byne å bli ganske vanlig.

 

men når jeg skal installere drivere så kommer det opp på alle installasjonsfiln demmers at jeg må sette in CD eller velge bane.

extracte .exe fila og kjøre setup.exe direkte løste det problemet.

 

når jeg trudde jeg hadde klart å installere driveran + detection drivern (som gjør at creative sine crap program kanskje klare å finne sitt eget lydkort) skulle jeg aktivere DTS connect eller Dolby digital live, det som da skjedde var at det spratt rett tilbake på off med ei feilmelding om at mediaservice is not running eller no sånt huske ikke helt.

 

jeg leita en masse på internett og fant ut at det var tydeligvis en del fler som hadde det problemet, løsningen for noen var å installere driveran i Vista sp2 kompatibilitetsmodus, dette funka ikke for meg. til slutt endte jeg opp med å installere noen gamle tredjeparts eller så va det beta drivere. det funka delvis jeg fikk surround lyd via DTS eller dolby men det gikk ikke an å høre på bass i det hele tatt jeg måtte skru bassen på helt minimum for noe som helst antydning til bass førte til kraftig forvrengning. så etter det så dreit jeg sånn passe i den forsterkern fordi jeg va lei.

 

I går når jeg kom hjem fra en fin snowboard tur på fjelle og skrudde på PC'n så var det ingen lyd. jeg prøvde litt diverse feilsøking uten hell og bestemte meg reinstallere til de nyeste driveran bare for å få lyd i headsette igjen. det funka men nå finn ikke Creative console launcher kortet så jeg får ikke aktivert mikrofonen.

 

derfor tok jeg meg nå en tur inn på diskusjon.no for en siste gang for å se om jeg fant en permanent løsning på probleman mine, før jeg klage på kortet.

 

Konklusjon: Jeg har hatt to creative kort tidligere det har vært litt problemer med disse men det var overkommelig, god lyd men crap drivere. jeg kjøpte det siste i håp om at på 4år+ så hadde dem klart å få skikk på driveran sine men nei.

 

Dette blir mitt siste Creative kort ever hvis det ikke skjer noe veldig fantastisk revolusjoneranes med det firmaet.

Endret av Hellriser
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...