Redak Tøren Skrevet 3. januar 2011 Forfatter Del Skrevet 3. januar 2011 Fantastisk bra post, Sodd Ball! Det blir det god saus av Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 (endret) Min favorittdressing til salat er særdeles enkel: 3 deler olivenolje 1 del sitronsaft Salt og pepper etter egen smak Huske å alltid lag salatdressinger litt mer syrlig enn det den trenger å være da den vil mildne litt når du blander den inn i salaten. Endret 6. januar 2011 av ahpadt Lenke til kommentar
SnorreMANO Skrevet 6. januar 2011 Del Skrevet 6. januar 2011 Smelt litt meierismør fra Tine, gjerne Sætersmør, i en liten sausekasserolle. Ha oppi en neve med sjalottlauk, finhakket. Ha oppi fire hvitløksfedd. Hele. Ha oppi et par never kuttet sjampinjong. Fres dette mykt. Når hvitløksbåtene er blitt myke, så knus dem litt med en gaffel. Ha oppi en god del rømme eller creme fraiche. La stå og surre på lav varme en god stund. Tilsett grovkvernet pepper, rikelig. En dasj sennepp og rør rundt. Dersom du har stekt kjøtt i panna, så sett panna på fullt og hiv oppi et havlt glass vann, så når det koker som bare det, så heller du over sjyen i sausen. Til slutt rører du inn litt tørket Oregano, og tar av platen. Nyyyyyt! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå