Gå til innhold

Screenshot av Linux-desktop (Modem Warning)


Anbefalte innlegg

Debian sarge + KDE 3.2.3

 

Venter med å oppgradere til 3.3 til ting modnes litt. Det som overrasket meg mest med KDE iforhold til xfce4/icewm var at det ikke var tregere! Går på skinner dette, enda med mer eyekandy. Hvorfor gjøre det vanskelig for seg selv når KDE har det man trenge. :) Også er det herlig å få med verdens kjappeste browser/filbehandler, Konqueror, på kjøpet.

 

Må også få anbefale ircklienten Konversation, mer stilren enn Xchat - passer bedre inn i KDE. Den har i tillegg en snedig OSD-funksjon for å vise aktivitet på alle desktoppene.

Hvor mange finnes det av "verdens kjappeste browser"? :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe, sikkert flere enn man skulle tro. ;)

 

Entusiasmen til side; spesielt oppstartstida iforhold til Firefox var imponerende, dog ved nærmere ettertanke så er det diverse ting som ikke er så bra. Det som irriterer mest med Konq er at det ikke er mulig å scrolle ved å trykke inn midterste musknapp. Denne scrollemetoden funker både i Opera og Firefox.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Her er mitt... Jeg har ikke gjort så veldig mye med det fordi jeg ikke har tatt meg tid til det, så det er for det meste leking med paneler. Det stygge greiene nede til høyre skal jeg få gjort noe med, jeg aner bare ikke hva.

 

GNOME standard, så Nautilus etc. har jeg ikke gjort noe spes. med. Til nå har jeg bare kjørt et bilde av en pingvin i et rør som bakgrunn og greid meg med det, men i ettermiddag bestemte jeg meg for å prøve å gjøre det hele litt penere.

post-27-1097704663_thumb.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...